2777
2789

تقریبا همزمان ازدواج کردیم هر دومون از دانشگاه انتقالی گرفتیم به شهر محل کار همسرامون حالا از هم خیلی دوریم یه خبر ازم نمیگیره هرچی پیگیری شده این مدت از جانب من بوده دیگه پیگیرش نشم یعنی؟🥲اگه به دغدغه و سرشلوغی باشه من سرم شلوغ تزه چون اون عقده ما عروسی گرفتیم خونه خودمونیم هم دانشگاه هست هم کارای خونه ولی با این حال یه پیام میدم که خیلی کوتاه و انگار بزور جواب میده

اگر کسی پیگیرت نیست،بخاطر این نیست که وقت نداره

بخاطر اینه که نمیخواد

یه پیام سلام خوبی حالت چطوره چه خبر ببخشید کم پیدام و سرم شلوغه ده ثانیم وقت نمیگیره

در پی خوشبختی🤍🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی پیگیرت نیست،بخاطر این نیست که وقت ندارهبخاطر اینه که نمیخوادیه پیام سلام خوبی حالت چطوره چه ...

قبول دارم

خیلی دوست خوبی بود حتی بخاطر عروسی من از راه دور خودش رو رسوند ولی الان خیلی بی معرفت شده

شاید یه مشکلی داشته باشه، شاید مشکلش خانوادگی باشه، با همسرش باشه، به هرحال نمیشه الکی قضاوت کرد.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
قبول دارمخیلی دوست خوبی بود حتی بخاطر عروسی من از راه دور خودش رو رسوند ولی الان خیلی بی معرفت شده

متاسفانه بعضی وقتا پیش میاد دیگه

ولی خب اینا نتونستن نیست نخواستنت

در پی خوشبختی🤍🌿