2777
2789
عنوان

بگید رفتار این مرد عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 31 پست
خوشم نمیاد تا زمانی که مردی علنی حرفی نزده یا برخوردی نکرده منم‌هیچ‌برخوردی داشته باشم خودمو‌ همیشه ...

میخواد باهات ارتباط بگیره کاملا معلومه چه دلیلی داره واسه بچه شما خوراکی بخره 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

به بچه‌تون هشدار بدید به هیچ وجه از غریبه‌ها چیزی قبول نکنه تعداد و زمان رفتنتون به فضای سبز رو کم و جابه‌جا کنید اون چیزی که حس کردین درسته و متاسفانه ممکنه علاوه بر شما یه تهدید برای دخترتون باشه و عواقبش جبران ناپذیره

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بچه‌تون هشدار بدید به هیچ وجه از غریبه‌ها چیزی قبول نکنه تعداد و زمان رفتنتون به فضای سبز رو کم و ...

فعلا خیلی کوچیکه نمیتونم بهش بگم تهدید چه جوری؟ اینجا همه همدیگه رو میشناسن تقریبا 

میخواد باهات ارتباط بگیره کاملا معلومه چه دلیلی داره واسه بچه شما خوراکی بخره

درسته شوهرمم همینو گفت بهم خیلی اعتماد داره واسه همین تند برخورد نکرد فقط گفت فقط منتظر علامتی از سمت تویه

درسته شوهرمم همینو گفت بهم خیلی اعتماد داره واسه همین تند برخورد نکرد فقط گفت فقط منتظر علامتی از سم ...

بهت نگفت دیگه. اونجا نرو؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

فعلا خیلی کوچیکه نمیتونم بهش بگم تهدید چه جوری؟ اینجا همه همدیگه رو میشناسن تقریبا

هر چقدر هم کوچیک باشه اجازه ندین از غریبه‌ها خوراکی بگیره چون دختره زود یاد می‌گیره هی تکرار کنید تا کم‌کم یاد بگیره متاسفانه موارد کودک ربایی و تعرض به بچه‌های کم سن کم نیستن و با همین اعتماد سازی شروع میشه نمی‌خوام فکرتون رو خراب کنم ولی مراقب باشین.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
من بودم نمی رفتم خیلی عذابه یکی هی دور بر آدم باشهو یه نظر شخصی البتهمن باشم اجازه نمیدم هرکسی مخصوص ...

آره کوچیکه فعلا اینجام منطقه کوچکو محلی هست خودمم حواسم بهم هست جز این مرده با هیچکس مشکلی ندارم

آره کوچیکه فعلا اینجام منطقه کوچکو محلی هست خودمم حواسم بهم هست جز این مرده با هیچکس مشکلی ندارم

به نظرم محترمانه به اون آقا بگو لطفا براش خوراکی نخرید نمی خوام عادت کنه از غریبه چیزی بگیره

روی کلمه غریبه هم تاکید بذار 

میتونی ساعتهای دیگه برو ایشون نباشه

بهت نگفت دیگه. اونجا نرو؟

نه متاسفانه یا خوشبختانه میگه خیلی بهت اعتماد دارم خودت میدونی چیکار کنی ولی گفت هدفش اینه خودم گفتم وقتی اونجا بود سریع میرم یا ساعتو جابجا میکنم میدونه بچه‌از صبح تا وقت خوابش چقد رو‌مخه و بی حوصلس

هر چقدر هم کوچیک باشه اجازه ندین از غریبه‌ها خوراکی بگیره چون دختره زود یاد می‌گیره هی تکرار کنید تا ...

میدونم چی‌میگید کم کم اینم‌بزرگ میشه فعلا خیلی کوچیه  درسته نه این مشکلا نیست شکر‌خدا 

به نظرم محترمانه به اون آقا بگو لطفا براش خوراکی نخرید نمی خوام عادت کنه از غریبه چیزی بگیرهروی کلمه ...

فکر‌کنم تا اون اونجاست نرم‌یا وقتی اونجا بود سریع برم‌خیلی بهتره 

فکر‌کنم تا اون اونجاست نرم‌یا وقتی اونجا بود سریع برم‌خیلی بهتره

بگو الان همسرم بیاد ببینه بچم از غریبه خوراکی گرفته بد میشه. ممنون که درک میکنید. بعد بچت بگیر برو خودش میفهمه که نزدیکت نیاد

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.