2777
2789
عنوان

بگید رفتار این مرد عادیه

270 بازدید | 31 پست

دختر2سالو5ماهمو زود زود میبرم فضای سبز بالای خونمون پایینش کمی‌وسایل بازی بچه هارو داره بالاشم فضای سبز بزرگیه دخترم گاهی میره بالا خیلی هم خوش برخوردو اجتماعیه همه خیلی دوستش دارن گاهی کمی میشینه پیش پسربچه ها یا پسرای جوان منم حواسم بهش هست نمیدونم هیچوقت سنگینی نگاهو حضور یکیو از پشت سرتون یا از حضورش حس کردید یا نه یه مرده خیلی وقتا اونجاست وقتی دختر‌م بازی میکنه‌درست پشت سرمه یا وقتی میریم بالا دخترمو تحویل میگیره دخترم میشینه پیشش براش خوراکی میخره منم اصلا نمیرم نزدیک ولی حواسم بهش هست حتی بهشم میگم خوراکی نمیخواد ممنون میبینی نمیخوره میریزه میگه اشکال نداره حتی نگاشم نمیکنم ولی راحت نیستم دخترمم بشدت تو خونه بی حوصله میشه تو کوچه هم نمیبرمش رشد بچه بیرون و توی جاهای سالمه امکانشم ندارم‌همیشه ببرم شهربازی سربسته  نمیدونمم با این مرده چه برخوردی بکنم خوشمم نمیاد از حضورش کلا حتی دیروز از دور شنیدم حس کردم گفت هر روز میام اینجا نخواستم بگم خب چشت درآد 

چون نمیخوام با هیچ مردی جوری برخورد کنم که بعدا بهم بگن خودش خوشش میومد یا خودش کرم داشت الکی واسه خودم حرف نتراشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم نمیاد تا زمانی که مردی علنی حرفی نزده یا برخوردی نکرده منم‌هیچ‌برخوردی داشته باشم خودمو‌ همیشه میزنم به اون راه چون خیلیا فکر میکنن اکثر زنها واسه تیغ زنی و فلانو فلان برخورد میکنن دعوا راه میندازن

مسلما جای دیگه رو میتونید پیدا کنید تنها جای نیست  که  میتونید بچه رو ببرید و یا تو خونه خودتون باهاش بازی کنید  اصلا بچه تون رو اونجا نبریدوبرای خودتون دردسر ومشکل درست نکنید اگر براتون حرف دربیارن زندگیتون از بین می‌ره .مطمئن باش اگر کسی شما رو ببینه تا بیایید ثابت کنید چیزی نبوده زندگیتون بهم میخوره 

مسلما جای دیگه رو میتونید پیدا کنید تنها جای نیست که میتونید بچه رو ببرید و یا تو خونه خودتون باها ...

یه مدت دیگه از این خونه میریم شکر خدا هیچ جای دیگه ای نیست از اونجا سالمتر نمیتونم رشد بچه‌مو محدود کنم بخاطر یه غریبه مگر اینکه هر وقت مرده رو دیدم برم تا اونم‌میره یا وقتی برم که نیست یا یه بار به‌شوهرم بگم بیاد چه‌میدونم یا هر وقت دخترم رفت پیشش سریع برم برش دارم برم

مسلما جای دیگه رو میتونید پیدا کنید تنها جای نیست که میتونید بچه رو ببرید و یا تو خونه خودتون باها ...

تو این شهرک متاسفانه همینجا هست و بچه هم عاشق اونجاست ولی سعی میکنم زمانهاشو‌تغییر بدم

یه مدت دیگه از این خونه میریم شکر خدا هیچ جای دیگه ای نیست از اونجا سالمتر نمیتونم رشد بچه‌مو محدود ...

مسلما رشد بچه تون با نرفتن محدود نمیشه اما شاید خودتون به مشکل بزرگ بخورید .من آنقدر از بیفکری و از بی تجربگی ادمها دیده ام که خودشان را در مظان اتهام می‌ذارند بدون اینکه گناهی کرده باشند شما میتونید زمانی که پدرش هست با پدرش بفرستیدش بره یا اینکه تایمی که می‌رفتید رو عوض کنید و بطور جدی به آن آقا بگید لطفا به بچه نزدیک نشید 

آخه اونجا خلوته وقتایی که من میرم کسی نیست معمولا کلا اونجا خلوته

ساعت خلوت میری با یه بچه کوچیک یه مرد هم هست. نرو خواهر من

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

من بودم نمی رفتم خیلی عذابه یکی هی دور بر آدم باشه

و یه نظر شخصی البته

من باشم اجازه نمیدم هرکسی مخصوصا مرد غریبه به دخترم محبت کنه یا براش چیزی بخره

بچه بهتره مرز غریب و آشنا رو بخاطر امنیت خودش کم کم یاد بگیره

البه دوسال فعلا کوچیکه