2777
2789
عنوان

کسایی که شوهرشون اعتیاد داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 30 پست
همین مشکلم اینه با صداقت بهم نگفت من با تست یهویی فهمیدم و ازون به بعد نکشید ولی خب میگم اخلاقای دیگ ...

یکم سخت شد 🤦 من از نزدیک دیدم که رفتار خانم روی پایداری این قضیه تاثیر داشته ولی همه مثل هم نیستن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانمی تونیم مشاوره بدیم برومشاوره بااینده ات بازی نکن خیلی ازاقایون هرچی بگی قبول می کنندبعدازدواج که خرشون ازپل گذشت هرکاری دلشون خواست می کنندبعصی ها هم واقعاپای حرفشون هستن برومشاوره عزیزم خودتونابود نکن یه مشاورخوب پیدا کن بروحتما

بازم بهت بگم ساده نیست. خیلی باید توجه کنی. ممکنه بعد از اولین دعوا با شما و یا هرکس دیگه استارت کنه ...

یکی از مشکلاتش اینه کلا خیلی آدم تنهاییه می‌ترسه ولش کنم 

عذاب وجدان داره خفم می‌کنه 

آزارش به مورچه هم نرسیده تا حالا 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

الان یعنی بابات به این قضیه اوکی میده ؟؟

نه ولی این احتمالا میخواد بره به بابام بگه چیزی نبوده یا مثلا اگه بوده بیست سال پیش بوده یکی دوبار

تو از کجا میدونی

از یک سال نیم پیش گفت هر موقع گفتی بریم آزمایش روانپزشک هم رفتیم گفت همینجور بذار کنار بدون دارو دیگه بو و ایناشم تو ماشینش نبود 

از یک سال نیم پیش گفت هر موقع گفتی بریم آزمایش روانپزشک هم رفتیم گفت همینجور بذار کنار بدون دارو دیگ ...

ببین مردا یکار بخوان بکنن میکنن یجوری میکنن هیچ کس نمیفهمه این ۱ اگه میتونی با گل کشیدن و احتمالا بقیه مواد کشیدنش کنار بیایی ادامه بده ولی اون چیزی من از گل دیدم یجورایی مثل آرام بخشه حتی خودمم یبار امتحانش کردم حس خاصی نداشتم انگار گیاه دارویی دود کردی 

شوهر منم درگیرش بوده الان 17 ساله ترک کردهولی جلسات NAرو دنبال میکنه و هر سال خدمت میکنه تو NA

چند سال درگیر بودن همون گل بود ؟