الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خدا که همه چی از نی نی سایتی جماعت که دنبال دیده شدن باشه برمیاد
اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
دیشب یکی خیلی جدی میگفت میخوام تو خونه خودمو بیهوش کنم مامانم دماغمو سوهان بکشه کلیپم دیده وارده
😐 من هیچی ندارم بگم
اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا