حداقال شیش ماه صبر کنید به یه شناختی برسید،پسره دیت دوم دستمو گرفت بعدم میخواست ببوستم نذاشتم صورتمو بوسید دیت سوم یهو دستمو بوسید باز اومد خودمو ببوسه نذاشتم همشم دستمو میگرفت بعدم روبوسی کرد.
همین ادم یکماه نشده غیبش زد بچه هم نبود ۳۶ سالش بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تا نامزد کنیم نمیزارم اصلا بهم دست بزنه چه برسه بوس حتی از راه دور🤣
مهم ذات هردو طرفه و هرکس جا بزنه یعنی آدم اون رابطه نبوده
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بخاطر همین چیزا مخالف این روابط هستم. تو هم نخوای اونا حد نگه نمی دارن... به مرزات احترام نمیزارن خصوصا این دوره و زمونه که چون ایمانها یکم کم شده ، خداترس هم نیستن که مراعات کنن. تازه با احساساتت بازی می کنن انگار قلب و احسا س و روحتو بازیچه هوسشون می کنن. تو هم نیتت خوب و پاک باشه و هدفت ازدواج باشه، اما اونا ممکنه قصدشون چیز بدی باشه
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
گفتم هرکسی هرجوری میخواد زندگی میکنه ک اونم به خودش مربوطه
آها متوجه شدم