2777
2789

حداقال شیش ماه صبر کنید به یه شناختی برسید،پسره دیت دوم دستمو گرفت بعدم میخواست ببوستم نذاشتم صورتمو بوسید دیت سوم یهو دستمو بوسید باز اومد خودمو ببوسه نذاشتم همشم دستمو میگرفت بعدم روبوسی کرد.

همین ادم یکماه نشده غیبش زد بچه هم نبود ۳۶ سالش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شاهکار کردی؟

من تا نامزد کنیم نمیزارم اصلا بهم دست بزنه چه برسه بوس حتی از راه دور🤣

مهم ذات هردو طرفه و هرکس جا بزنه یعنی آدم اون رابطه نبوده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

هول بود

ولی جدی 6 ماه خودش کمه 

من با یکی 4 سال بودم تازه همین دم دمای اخر قبل کات کردن مون اختلالات روانی و مشکلات خانوادگی شو رو کرده بود 

بنظرم مردا یه مار هزار پوستین که هرچقدرم فکر کنی ازشون شناخت داری بازم لایه های زیرینی ام دارن که تو ازشون بی‌خبری

یکی بود زنگ نمیزد میگفتم چرا زنگ نمیزنی میگفت حوصله ندارم

همین دیگه 

من خودمم ازون دسته م 

حتا حوصله شروع رابطه جدید ندارم

حرفای مزخرف و کشکی اول رابطه 

بعدشم سرد شدن و دعوا و ...

چ کاریه تنهایی بهتره 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بخاطر همین چیزا مخالف این روابط هستم. تو هم نخوای اونا حد نگه نمی دارن... به مرزات احترام نمیزارن خصوصا این دوره و زمونه که چون ایمانها یکم کم شده ، خداترس هم نیستن که مراعات کنن. تازه با احساساتت بازی می کنن انگار قلب و احسا س و روحتو بازیچه هوسشون می کنن. تو هم نیتت خوب و پاک باشه و هدفت ازدواج باشه، اما اونا ممکنه قصدشون چیز بدی باشه

مخاطبم تو نبودی هرکسی یجور زندگی میکنه

ننوشتی مخاطبت کیه

دوباره تاپیک بزن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

همین دیگه من خودمم ازون دسته م حتا حوصله شروع رابطه جدید ندارمحرفای مزخرف و کشکی اول رابطه بعدشم سرد ...

تنهایی👍

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

گفتم هرکسی هرجوری میخواد زندگی میکنه ک اونم به خودش مربوطه

آها متوجه شدم

الان شاهکار کردی؟من تا نامزد کنیم نمیزارم اصلا بهم دست بزنه چه برسه بوس حتی از راه دور🤣مهم ذات هردو ...

هر وقت نامزد کردی و نزاشتی بهت دست بزنه بیا حرف بزنه. هیچکس از فرداش خبر نداره