2777
2789

سلام دوستان من هرچی گفتن سکوت کردم 

و یک ساله برخورد میکنم باهاشون

حتی اعتماد بنفس شوهرمم گرفته بودن برعلیه من

که اره دماغ زنت فلانه ولی خدایی کل فامیلشون میگن

از خواهرشوهرت خیلی سری گفتم از حسادته ولش

دیگه کم کم شوهرم گفت ماسک بزن خجالت میکشید منو ببره بیرون ازبس تو ذهنش منو یه آدم زشت نشون داده بودن    منم برخورد کردم دیدم دوساله ول نمیکنن منو

باز نشستن گفتن ااا پرروش کردی شوهرمو برعلیه من

پر کردن و مارو به جون هم انداختن 

باز خواهر شوهرم تو مجازی لبمو که ژل زدم

و هیکلم که تو پره مورد تمسخر قرار داد و پست 

تیکه بی ادبی برام فرستاد 

منم باز ادامه دادم استوری گذاشتم

که شوخی هایی که بوی حسادت میده

ازاونورم انقدر حریفه که برا شوهرم پست داداشی

دوست دارم میفرسته که من اگرم گله کنم ازشوهرم

شوهرم باورش نشه

دیگه بهش رو ندادم و همه جوره فاصله گرفتم

واقعا این آدمها مریضی روان دارن 

خواستم بگم دوری کنید ازشون باز شماهم راهنمایم کنید

چیکار میکردم بهتر بود؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا فک میکنن اعتماد به نفس بقیه رو بگیرن و تخربشون کنن خودشون بالا میرن

منم اعتماد بنفسم بالا نرفت چون با شوهرم خواهرشو

تو مجازی سوزوندیم برام دوتا استوری گذاشت

که تو هرجور باشی قشنگی فلانی بیشتر خواهرش سوخت

منم اعتماد بنفسم بالا نرفت چون با شوهرم خواهرشوتو مجازی سوزوندیم برام دوتا استوری گذاشتکه تو هرجور ب ...

بلاک کن اون استوری ها رو میزاره شما ببینی 

بلاکش کن بزار هر چی میخواد بگه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین خواهر شوهرت نمیدونه داره چه بلایی سر خودش میاره....بترسه از دو دل رو نسبت بهم سیاه کردن....اون روز خواهد آمد،حال و روزش دیدنیست.

بهترین عمل،حواب ندادنه،هیچ استوری نزار،ی جوری که تیکه هات رو به خودم نمیگیرن،در عوض همش پروفایل خدایا شکرت به خاطر حال خوبم و از این دسته متنها.....آنچنان میسوزه که به خودت نمیگیری،خفه میشه

خیلی طول کشید تا فهمیدم،هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست