سلام خانما تو رو خدا هر کی تجربه ای داره که خوب شده بهم بگه
از یکشنبه اون هفته تا حالا مریضم اول ک بدن درد داشتم و گلو درد رفتم دکتر آمپول زد بهتر شدم بعدش یه قرص ازیترومایسین خوردم افتادم رو استفراغ خیلی بد بود بازم رفتم دکتر سروم و آمپول زد الان گلوم انگار با تیغ بریدن خیلی درد میکنه هر چی بگین هم خوردم از شربت دیفین هیدرامین ،گایافنزین،اب نمک قرقره کردم ،اب جوش آبلیمو عسل ،مایعات ولی اصلا فرقی نمیکنه همش تو خواب میگم الان نفسم میگیره آب گلوم به زور قورت میدم خیلی حالم بده چکار کنم خوب بشم😔
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم