2777
2789

دوستان من دانشجوی روان شناسیم ‌و دو سال دیگه درسم تموم میشه 

به نظرتون اگه الان برم سرکار

سه ماه دیگه که امتحانات پایان ترمه میتونم درسمو بخونم؟

یا صبر کنم لیسانسمو گرفتم برم سرکار

به این فکر میکنم که من دی ماه ممکنه تو یه روز دو تا امتحان داشته باشم

صاحب کار قبول میکنه تو یه هفته دوبار مرخصی بگیرم؟

از یه طرف واقعا میخوام دستم بره تو جیب خودم از یه طرف میگم ممکنه استاد یه هفته مونده به امتحان منبع امتحان رو مشخص کنه و نتونم برسونم

چیکار کنم به نظرتون؟

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

برو سرکار  اشتباه منو نکن 

حتی اگه تونستی برو پشتیبان تو آزمون های گاج یا قلمچی شو چون به رشته ات میخوره و تجربه مشاوره هم کسب می کنی و هر جا که بری باید شرایط توضیح بدی و قبول می کنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سرکار اشتباه منو نکن حتی اگه تونستی برو پشتیبان تو آزمون های گاج یا قلمچی شو چون به رشته ات میخ ...

مگه جسارت نباشه اشتباه شما چی بوده 

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
مگه جسارت نباشه اشتباه شما چی بوده

اینکه دوران دانشجویی نرفتم سرکار 

منم روانشناسی بودم ولی وقتی میخواستم برم سرکار خانواده ام نمیزاشتن و می گفتن درستو بخون بعدش کار پیدا میشه و لی بعد فارغ‌التحصیلی صندلی برات کنار نزاشتن 

همکلاسی هایی که رفتن مثلا پشتیبان شدن تو همون دانشجویی اسم رسم برای خودشون به عنوان مشاور کنکور دست پا کردن و الانم دانش آموز های خودشونو دارن ولی من نه یه سره دنبال کار دارم میگردم 

اینکه دوران دانشجویی نرفتم سرکار منم روانشناسی بودم ولی وقتی میخواستم برم سرکار خانواده ام نمیزاشتن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

ایشالله کار مورد علاقتو پیدا کنی و استخدام شی