2777
2789

دوساله ازدواج کردم از همون اول با مادرشوهر و خواهرشوهرم ب مشکل خوردم و کینه گرفتم.خودم عمرا ب خاطر این نرفتم خونشون هر بار ک برم شوهرم میگه که بریم.

خونه جاری هام نمیرم .خونه مامانم هفته ای در حد ۴ ساعت میرم.‌..تمایلی ب رابطه ندارم...

مشکل دارم من؟

البته موقعی که کسی رو می بینم غیر خواهرشوهرم و مادرشوهرم بازم گفتگو میکنم میگم میخندم.کسی هم نمیاد .

خونمون.ی دایی دارم و ی خاله که گاهی میان...

نه رفت و آمد خوبه تا جایی که باعث آزارت نشه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوبی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

🧐مشکوک شدم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من هم ندارم 

دعوتی هستم 

دعوت نکنن نمیرم جایی

فقط خونه مادرم میرم 

خونه مادرشوهر هم ماهی دو سه بار یه ساعت میرم سر میزنم ( برای وعده غذایی سالی دوبار دعوت میکنه)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

نمیدونم بهت بگم خوبه یا بده ولی به مرور زمان از زندگیت زده میشی سعی کن درست کنی ،چون من شرایط تو رو داشتم و دیگه واقعا نمیتونم خیلی چیزای این ادم تحمل کنم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

دیگه به چی میگی رابطه؟! خونه جاری که همه کم میرن مادرشوهر هم معمولا همه شوهراشون میگن که میرن خاله و دایی و مادر پدرتم که میبینی!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

تعامل با مردم جنبه می خواد! جنبه ی چی؟ جنبه ی اینکه بهت آسیب بزنن و تحمل کنی! اجتماع وقتی می بینه کسی این تحملو نداره بهش انواع برچسبو می زنه.. توی غرب به این باور رسیدن که تعامل زیاد، آسیب زاست واسه همین معاشرت بین شون خیلی کمه