2777
2789
عنوان

اگه من برم آیا واسه شوهرم زشته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 49 پست

حالا چون جلسه آشتی کنون هست و شاید یه کم گله گزاری باشه نرفتنت ایرادی نداره

این یکبارو حرف شوهرتو بگیر

سری بعد برو

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ۵سال گذشت من خسته شدم از این قهرا😔😔😔😔

اگه میشه اشتی کنید وگرنه نرفتن تو خیلی بهتره

خودتو واسه خاله و ... از چشم شوهرت ننداز

اونا اگه تو رو میخواستن با شوهرت دعوت کردن که کدورت ها از بین بره

نه بگو مرسی خاله جون شب خشته ام میخوام زود بخوابم یا یه بهانه اینجوری ....طرف شوهرت باش یه جوری هم ب ...

چرا نره ؟ قطع رحم حرامه این میتونه خونه خالش بره ربطی به شوهر نداره  زن و شوهر که نباید همو پابند کنن

یه خاله و شوهرخاله دارم ک با اونا آشتی هستیم و هممونم نزدیک هم هستیم اما اینا هیچوقت نگفتن بیاین باه ...

سعی کن اگر میشه با بقیه هم آشتی کنه که کدورت پیش نیاد.  یکی باید پا جلو بزاره و آشتی بده

خودتو بزار جای شوهرت بعد تصمیم بگیر 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
چرا نره ؟ قطع رحم حرامه این میتونه خونه خالش بره ربطی به شوهر نداره زن و شوهر که نباید همو پابند کن ...

والا_وسط،دعوابودن خالهه بنده خدایک کلمه گفته جداشو ازسر دلسوزی شوهراسی کینه ایه واقعاچرا انقدربایدخودشومحدودکنه

والا_وسط،دعوابودن خالهه بنده خدایک کلمه گفته جداشو ازسر دلسوزی شوهراسی کینه ایه واقعاچرا انقدربایدخو ...

خیلی سخت گرفته قهر طولانی بدون دلیل هم گناهه اگه برعکسش بود شوهر اسی به خاطر زنش با کسی قطع رابطه میکرد؟