2777
2789
عنوان

شبحه درباره اسم رشته ام💉🩸

799 بازدید | 40 پست

رشته بهداشت عمومی که بخاطر ترجمه زشتی که کردن اسمش ضایع بنظر میاد اسم اصلیش public health هست و اون کلمه عمومی به معنی جنرال(مثل پزشک عمومی) نیست بلکه به معنی پابلیک و عموم جمعیت هست چون این رشته با جمعیت سروکار داره و نمیزاره بیماری های واگیر و غیر واگیرر اپیدمی شن کارش درواقع پیشگیریه :/

اسمش بده وگرنه رتبه بدی نمیخواد اصلا جزو پیراپزشکی هاست و فقط با کنکوره 

کارشم تو مرکز بهداشت بعنوان کارشناس مراقب سلامت(همون واکسن ماکسن با بهورز به کل متفاوته ولی)

هرجا میپرسن نمیدونن اصلا چی هست فکر میکنن یه چیزی در مایه های آبیاری گیاهان دریایی😐😑

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو اون تاپیک الان داشتی میگفتی اون دختره بهداشت عمومی خونده

و به نظر من همچین تصوری در مورد رشته ی بهداشت وجود نداره و جزو رشته های خوب تجربی هست

پیراپزشکی هم نیست.تو آزمون استخدامی وزارت بهداشت هم زیاد نیرو میگیرن از این رشته

عزیزم تو اون تاپیک الان داشتی میگفتی اون دختره بهداشت عمومی خوندهو به نظر من همچین تصوری در مورد رشت ...

پیراپزشکیه ! ولی متاسفانه خوب نیرو نمیگیرن

عزیزم تو اون تاپیک الان داشتی میگفتی اون دختره بهداشت عمومی خوندهو به نظر من همچین تصوری در مورد رشت ...

اتفاقا دقیقا همچین تفکری وجود داره مردم اصلا نمیدونن چیه

من از نتایج تاالان فقط رشتمو کوبیدن فامیلمون دخترش کاردانی مامایی سیستان زنگ زده به مامانم که اخی طفلی دانشگاه ازاده یعنی من ...منم گفتم توانبخشی ازاد نداره اونم گفت اشکالی نداره ازادی پنج شش باراینو گفت اخرمامانم گفت ازاده همسرمم باهام حرف نمیزنه🫠🫠🫠🥺

اتفاقا دقیقا همچین تفکری وجود داره مردم اصلا نمیدونن چیه

هر کس همچین تصوری داره از بی سوادیشه 

ولی کسانی که سرشون به تنشون میرزه میدونن بهداشت چیه 

محل کارش هم توی مراکز جامع سلامت آموزش پرورش (بعنوان مربی بهداشت)و... است

توی آزمون استخدامی وزارت بهداشت هم جزو رشته های پر تقاضا هست

نه گلمپیراپزشکی رشته هایی رو میگن که توی بیمارستان کار میکنندبهداشت ها پیراپزشکی نیستن

اگه اجازه بدن ما هم میتونیم بیمارستان کار کنیم بخش کنترل عفونت و واکسیناسیون رو کلا دادن پرستار :/ بهداشت رو دادن به ماما:/

عملا دارن این رشته رو حذف میکنن

من از نتایج تاالان فقط رشتمو کوبیدن فامیلمون دخترش کاردانی مامایی سیستان زنگ زده به مامانم که اخی طف ...

گلم رشته شما خیلی شناخته شده تره به نسبت