2777
2789
عنوان

دردودل

303 بازدید | 27 پست

سلام دوستان.من حدوددوماه پیش خیانت شوهرمودیدم بادخترعمش درحدچت توتل گرام.ازاون روزبه بعدمثل روانیاشدم همیشه اعصابم خورده باکوچکترین حرفی اشکم درمیاد.سردختردوسالم دادمیزنم نمیدونم چیکارکنم که دلم آروم بشه باهیچ کس نمیتونم دردودل کنم اومدم اینجاتایکم آروم بشم.شمابگین من چیکارکنم؟؟؟

خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو چیکار کردی.؟؟؟؟ به دختر عمه اش چیزی نگفتی؟؟؟؟

چرازنگ زدم به خودشومادرش هرچی ازدهنم دراومد گفتم.الان دوماه میگذره مثل کسی که دورازجونش عزیزشوازدست داده شدم

خدایاشکرت

خدا دلتو آروم کنه😔شوهرت پشیمونه؟

اگه پشیمونه سعی کن فراموش کنی و با عمه و دختر عمشم قطع رابطه کن

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
خدا دلتو آروم کنه😔شوهرت پشیمونه؟ اگه پشیمونه سعی کن فراموش کنی و با عمه و دختر عمشم قطع رابطه کن

آروم نمیکنه همش چتاشوندمیادجلوچشمم دلم آتیش میگیره

خدایاشکرت
چرازنگ زدم به خودشومادرش هرچی ازدهنم دراومد گفتم.الان دوماه میگذره مثل کسی که دورازجونش عزیزشوازدست ...

آخی عزیزم. نمیتونم بهت کمک کنم . چون واقعا سخته. امیدوارم دیگه هیچوقت این روزا تکرار نشه واست

آخی عزیزم. نمیتونم بهت کمک کنم . چون واقعا سخته. امیدوارم دیگه هیچوقت این روزا تکرار نشه واست

ممنونم عزیزم برای آرامش دلم دعاکن خیلی داغونم به هرکی میگم میگه اینکه کاری نبوده کرده ولی برای من خیلی ضربه بدی بود

خدایاشکرت