2777
2789

سطح خودتون رو میارین پایین مردم دیگه تحویلتون نمیگیرن 

یه جا رفتم ۳ تا دوست بودن داشتن حرف میردن.۳ تا خانم مدرن با تیپ به روز‌میگم که نگین مثلا زنه شلخته بوده

یکیشون بدی مادرشو میکرد که مادرم ما رو خونش راه نمیده پسر دوسته هر چی داره داده به پسراش و اینا 

اون دوتا انگار که دلقک سیرکو ببینن نگاهش میکردن بعدم موقع خداحافظی انقدر اون دوتا باهم باکلاس خداحافظی کردن ولی اینو زیاد محل ندادن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خانم حتما میخواسخ دردو دل کنه سبک کنه خودشو ولی شخصیت خودشو داشت خراب میکرد

من کلا یه بار تو واقعیت با یکی دردو دل کردم اون شخص انقدر بعدش باهام رفتارش عوض شد احساس کردم اونم دیگه نیخواد بهم ضربه بزنه

مثلا با دوست دیگمون میرفتن بیرون بعد برگشتشون بهم میگفتن راستییی ما امروووز رفتیم فلان جااااا خیلی بهمون خوش گذشت بچه ها خیلی بازی کردن🙃 دیگه از اون به بعد برام درس عبرت شد فقط اینجا دورو دل کردم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بازم ادم نمیشه

دلم براش میسوخت حتا میگفت بهشون خالم بهم زنگ زده گفته مادرت ادم نیست🙃