2777
2789

فارق از هزار مسئله بدی که برام داشت یه مشکل خیلی بزرگم اینه که هوشم خیلی کمه یعنی خیلی خیلی کم و ضعیفم مثلا یه درسی رو هزار بار از روش میخونم شب امتحان خورد میشم موقع درس خوندن زخم بستر میگیرم معده و رودم بهم می‌ریزه مریض میشم باز میبینی اون درسو میفتم یا نمره 13میگیرم ولی بقیه بچه ها یه روز میخونن صاف میشینن رو صندلی نمره کاملم میگیرن من کمرو گردن و تموم استخونامم خورد میشه کلا نمیتونم تو بیمارستان هم کار عملی نمیتونم انجام بدم کمرم خورد میشه سرپا وایسم

میگن قسمتت این بوده با عرض معذرت ... م تو این قسمت که حال مرگی قسمت من بوده 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی قبل از دانشگاه کیس های ازدواجت چی بودن؟ بقال، راننده، کارگر و... 

الان دانشگاه رفتی شأن اجتماعی پیدا میکنی، فهیم تر میشی، شغل خوب در آینده خواهی داشت و گزینه های بهتر. 

اینکه بدنت ضعیف ممکنه برای عوامل مختلفی باشه، مثل سبک زند گی غلط،. غذای ناسالم و... 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

برای ضعف بدنیت دکتر برو و آزمایش بده گاهی از کمبود ویتامین و مواد معدنی اینجور میشی گاهی بخاطر استرس و مشکلات روانی

کسی که تونسته تو رشته های پزشکی یا پیراپزشکی قبول بشه مطمئنا آدم کم هوشی نیست

شاید نحوه درست درس خوندن رو بلد نیستی

آخه توی درس خوندن کمیت مهم نیست که مثلا ده ساعت وقت بزاری بلکه کیفیت مهمه

درس خوندن رو رفع تکلیف نبین و برای خودت جذابش کن

مغزتو گرم کن مغزیجات بخور

باید یه رشته ای انتخاب میکردی که توانایی جسمیش رو داری

منم قبول دارم چیزی که انتخاب خودت بوده رو نمیشه به قسمت ربط داد

انصراف بده بابد فکرش رو از قبل میکردی رشته بهداشت عمومی بازارکارش ضعیفه انقدر که جاشون ماما گرفتن 

من که دولتیم ناراضیم شما  بابتش شهریه هم میدی  ؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!