2777
2789
عنوان

همسرم میگه دوران عقدو طولانی کنیم بیاین یه دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 22 پست
گفتی نمیتونم بگم ولی جالب شد چرا بیشتر از ۵ ماه بشه روانی میشی؟ولی میکی نمیتونم پس جواب خودتو دادی د ...

چون خونه ی خودمون خیلی ازارم میدن

همه ی خونواده میگن ۵ ماه دیگه از شرت راحت میشیم

منکه کاریشون ندارم. مامانم وسواس داره وسواس مرتب بودن و وسواس پریودی. هیچوقت نمیذارع لباسامو بندازم تو ماشین لباسشویی چون وسواس داره. سختگیر هم هست و عفت کلام نداره

باهاش بحثم میشه

به بابام گلایه میکنه بابام کتک میزنه

ابجیام جوابمو میدن و احترام نمیذارن به من

کوفتم شده همه چی

قبلا خوب بودن الان اینطوری شدن

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خونه ی خودمون خیلی ازارم میدنهمه ی خونواده میگن ۵ ماه دیگه از شرت راحت میشیممنکه کاریشون ندارم. ...

با همسرت حرف بزن بریم بعدا سر فرصت خونه رو بفروش

ولی عزیزم جهنم خونه پدری از بهشت خونه شوهر بهتره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

شاید همسرتم خونه رو بهونه کرده ک ت رو بیشتر بشناسه.

شاید اونم شک داری ت زن خوبی هستی یا ن.

ب نظرم قبول کن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

عشقم میتونم نقاط منفی همسرت رو بدونم ؟ به عنوان متاهلی که زیر یک سقفه میپرسم ببینم میتونم راهنماییت ...

به سختی برام خرج میکنه

فردای رابطه غیب میشه

یه روز گرمه یه روز سرد

وقتی خونشونم ابجیشو بوس میکنه اما دست منو نمیگیره

......

مثلا بن خرید داشت ۵تومنی رفتیم خرید. من کلا ۵۰۰ هزاری وسایل برداشتم اونم کمم بود ولی هیچی نگفتم

بعد این مواد غذایی برداش برای ۱تومن میخواست گوشت یگیره گفت گوشت نمیدن که برا این مقدار

میخواست یه چیز دیگه بخره دید من مایلم باز لوازم بهداشتی بردارم ولی برنداشت رفت همون گوشت رو خرید. گفت باقی گوشتارو باباش خودش میخره دیگه

ردفلگای ریز ازش دیدم که باعث شدن نامطمئن شم بهش

ولی خب نقاط مثبت هم داره همسرم

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

اگه تو عقد رابطه جنسی نداشته باشی معمولا مردا سعی میکنن زودتر جم و جور کنن برن سر زندگی ولی اگر داشته باشی و همه نیازهاشو کامل برطرف کنی دیگه چون به خواستش رسیده صبر میکنه تا همه شرایطش ایده آل بشه بعد بره سر زندگی و این وسط ممکنه طولانی بشه و از هم دلسرد بشید و این قضیه فقط به ضرر زنها تموم میشه

متاسفانه 

نظامیه همسرت؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂