2777
2789

من الان بعد 7سال میخوام یه دیپلم تجربی بگیرم کتاب درسی معمولی هام به دستم رسیده الان اینو با چه منبعی بخونم تا به مغزم فروع بشه بخونم 

میخوای کنکور بدی؟

اگر میخوای فقط امتحان نهایی بدی فرمول ۲۰ بخر شروع کن به خوندن

برای ریاضی نهایی آریان حیدری خوبه

برای شیمی مصلایی خوبه

زیست و فیزیک هم که خودت باید بخونی

عمومی هام که اسونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای کنکور بدی؟اگر میخوای فقط امتحان نهایی بدی فرمول ۲۰ بخر شروع کن به خوندنبرای ریاضی نهایی آریان ...

هردو 7 تا کتاب باید دی پاس کنم بقیه بمونه خرداد و نهایی هم خرداد بدم باز به کنکور نمیرسم وسطا هرچی بخونم اون 11 هم هس 

هردو 7 تا کتاب باید دی پاس کنم بقیه بمونه خرداد و نهایی هم خرداد بدم باز به کنکور نمیرسم وسطا هرچی ب ...

۱۱ ام که مثبت میشه نگران نباش

تجربی کلیییی پشت کنکوری داره نمی تونن قطعی کنن کشور میریزه به هم 

یعنی 11 پر اگه اون پرباشه عالی

ولی شما باید به هر حال پاس کنی دی برو دهم و یازدهم رو اوکی کن که خرداد فقط دوازدهم بمونه

دهم و یازدهم رو فقط پاس کن نمیخواد خیلی خودتو اذیت کنی

ولی شما باید به هر حال پاس کنی دی برو دهم و یازدهم رو اوکی کن که خرداد فقط دوازدهم بمونهدهم و یازدهم ...

نه تطبیق دادم با دیپلم قدیمی که داشتم حسابداری زمین شناسی از11 هم و بقیه 12 بدم دیپلم میگیرم