2777
2789
عنوان

کادو تولد همسر وقتی دستت تنگه چی باشه خوبه⁉️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها هودی نمیپوشه حال نمیکنع باشسویشرت بیشتر میپوشه بازم پیشنهاد بدین@nazaninzahra79‍ @sodeh_sala ...

پیراهن بگیر با پلیوری که داره از زیرش بپوشه یقه اش بزنه بیرون 

منظورم اینه تناسب رنگ داشته باشه

یه کاپ کیک میتونی بگیری

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

کیک به نظرم اسلایسی بگیر یا از این خیلی فینگیلی کوچیکا هستن من ی دونه تیر ماه خریده بودم برای پسرم ۸۰ تومن بود خیلی خوب بود در ثورتی ک کیک بزرگتر ۳۰۰ ۴۰۰ بودن

فکر کنم بهشون کیک لانچ باکس یا بنتو کیک میگن

برای هدیه هم ببین چی خوشحالش میکنه.مثلا شوهر من ابزار خوشحالش میکنه.تا چقدر هزینه میکنی؟

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

[QUOTE=398853475]نه فر نداریم ی ایرفرایر یا سرخکن کم روغن داریم ک توش کیک انگار خوب درنمیاد یا ما بلد نیستیم نمیدونم ...[/QUOTE

کیک دوقلوی تاینی بخر 😁 حیفه تو این گرونی و شرایط اقتصادی 

شوخی کردم بازم ببین اگه دلت به کیکه بخر کادو کمربند بخر

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بوس 🤣😆 

سالگرد ازدواج  بهش یه دفتر چه دادم که خاطرات عاشقانه ای ک با هم داشتیم رو ک اتفاق میوفتاد مینوشتم توش در حد دو سه جمله و احساساتمو ، وقتی دادم بهش و ورق میزد اشک تو چشماش جمع شد و گریه کرد ، خیلی خوشحال شد گفت همیشع این کارو کن . به نظرم بهترین کادوی زن کادو های معنوی هستش ، کادوهای مادی رو اقایون میدن

بوس 🤣😆 سالگرد ازدواج بهش یه دفتر چه دادم که خاطرات عاشقانه ای ک با هم داشتیم رو ک اتفاق میوفتاد م ...

اینم بگم اولش فک نمیکردم اینقدر خوشحال شه ، فک میکردم یچز عادیه ، بعد فهمیدم کادو معنوی یچیز دگس

دیگه زن و شوهر که میدونن شرایط همو.بین ما این حرفا نیست وقتی شرایطش نیست بوس و بغل صدتا هدیه هست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم