2777
2789

مثلا من بهش میگم فلان مبلغ باید پرداخت کنی . میگه چ جوری حساب کردی . فرمولش رو بگو . میگم ۵ تا پرداختی هست هر کدوم نحوه محاسبه فرق داره .توقع داره براش اینارو یاد بدم ! تو اون شلوغی و ازدحام مراجع یه چیزایی از ادم میخوان  ب عقل و شعورشون شک میکنم . منم پیش خودشون دو بار حساب میکنم بفهمن دقیق بوده کارم ولی میگن ن یاد بده ما هم بریم حساب کنیم . منم مراجعام صف میکشن تو اتاقم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا ک کصخلن 

ولی واای یاد کاراموزی خودم افتادم

زنه زورش میومد بهم کار یاد بده

برگشتم گفتم خب خانم چرا کاراموز خواستید وگرنه حاضر نیستسد دانشتونو ب اشتراک بزارید کار یاد بقیه بدید

اخرشم کاراموزیم تموم شد دریغ از چیزی یاد بگیرم🥲💔

عزیزم عودت چک یعنی چیچکی که گذاشته بودم به حساب و به نام من بوده عودت خوردهمن حالا چجوری باید پولمو ...

هیچی رسید چکو بردارببر بانک ببین علت عودت چی بوده یا دوباره واکذار میکنی یا میبری  بانکش پاس میکنی.