2777
2789
عنوان

مهربونا این پا شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 23 پست
بهش نمیاد شکسته باشهولی بهتره بری عکس بگیری

میگن عکسم عوارض داره بعدشم میگن اگه در رفته باشه دکترا نمیتونن جا بندازن باید ببری یخ کسایی هستن کارشون جا انداخته اونا جا بندازن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همون قسمت قوزک داخلی وام همون جا که بغل داشت یکم استخوتش بر امذس درد می‌کنه زیرش باد کرده اصلا ک ...

همون پیچ خورده دردت اومده فکر نکنم شکستگی باشه برای اطمینان خاطر برو پیش پزشک نیاز باشه می‌فرسته عکس

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
یه روش بهت میگم معجزس برای درد پات اتفاقا خودمم دیروز بعد از ظهر پام تو پله هامون پیچ خورد زرده تخم ...

اتفاقا مامانم گفتا ولی گفت باید تخم مرغ محلی باشه روغن سیاهدونه با کیسه آبگرم میزارن قشنگ تکون میدم ولی بر میدارم سفت میشه مثل سنگ

همون پیچ خورده دردت اومده فکر نکنم شکستگی باشه برای اطمینان خاطر برو پیش پزشک نیاز باشه می‌فرسته عکس

مامانمم میگه شکستگی نیسته خودم از عکس رادیو لوزی میترسم اشعه داره تا حالا هم نرفتم

مامانمم میگه شکستگی نیسته خودم از عکس رادیو لوزی میترسم اشعه داره تا حالا هم نرفتم

نه اصلأ ترس هم نداره آخه چیزی متوجه نمیشی بعدش به این ترست خنده ات میگیره 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
اتفاقا مامانم گفتا ولی گفت باید تخم مرغ محلی باشه روغن سیاهدونه با کیسه آبگرم میزارن قشنگ تکون میدم ...

فرقی نداره محلی یا غیر محلی 

بلاخره تاثیرشو میزاره 

با زنجبیل که داغ کنه پاتو 

گرمش کنی دردش میوفته ، منم دو تا باند پیچیدم