2777
2789
عنوان

انقد بهم میگن سلیطه ای

365 بازدید | 18 پست

کلا شخصیتم خیلی جدیه تو زندگی واقعی ، بعد ادم خودکفا و تنهایی ام هستم اصلا اهل رفیق بازی اینا نیستم خوشم نمیاد کسی خیلی لودگی و شوخی کنه باهام ، به شدت حساسم کسی احترام خودشو نگهداره، از ۲۰ سالگیمم رفتم سراغ استقلال مالی و اینا خداروشکر کار و خونه و ماشین دارم ، ۶ سالم هست تنها زندگی میکنم کلا ادم منطقی ام اصلا احساسی نیستم ، پسر مسر بیاد سمتم ک قشنگ رنده ش میکنم 

حالا خدانکنه یکی بهم حرف زور بزنه و اون شخص مرد هم باشه ، وااای قشنگ سیمام میچسبه😆😆چند روز پیش یه جا رفتم خرید با یکی از همکارا بودم ، رفتم یه فروشگاه فروشنده ش یه اقا بود خیلی بد حرف زد در واقع به همکارم ک بنده خدا یه زن ساده و بی شیله پیله ایه تیکه انداخت و مسخره ش کرد ، حالا من مگه ول میکردم ، انقد جر و بحث کردم وای صدام رفت بالا و صاحب فروشگاه اومد معذرت خواهی کرد کلی ، همکارم همینجوری وایستاده بود با دهن باز ، بعدش بهم گفت خیلی سلیطه ای 

یعنی انقدددد من این کلمه رو درباره خودم شنبدم ک دیگه عادیه خوشمم میاد یکی بهم بگه ، ولی واقعا فک نمینم سلیطگی باشه ،اصلا تو کتم نمیره یکی بخواد حرف نابجا بزنه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

کاشکی منم می‌تونستم مثل تو باشم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی منم می‌تونستم مثل تو باشم

قبل اینکه مستقل شم خیلی اروم بودم ولی تو سری خور نه ، اصلا دلیل استقلالم همینه که تو سری خوردن و نمیتونم قبول کنم یا زیر بلیط کسی بودنو

ولی درست نیست رفتارت

وقتی میتونی کوبنده و عاقلانه حرف بزنی کمی با ارامش و متانت باش

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

هیچ کس خوشش نمیاد بهش حرف زور بزنن

ولی خانمایی که به قول شما سلیطه ان از نظرم لولشون پایینه و من باشون دهن به دهن نمیشم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

راست میگن هستی😀اما کار بسیار خوبی میکنی آفرین بهت . من خودم توانایی این کارا رو ندارم همه میگن فلانی ارومه خانومه و

.. که چی؟جایزه دادن؟جز خوردن حقم و ظلم چیزی نبوده .  لذت میبرم ادمایی مثل شما رو میبینم

هر چیزی حدی داره نه سکوت زیاد مظلم بودن نه سلیطه بازی  به شخصه  از ادم سلیطه خوشم نمیاد دوری میکنم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ولی درست نیست رفتارتوقتی میتونی کوبنده و عاقلانه حرف بزنی کمی با ارامش و متانت باش

اره ، گاهی خیلی شلوغ میکنم واقعا ، اصلا کلا یه مرد یه خرفی میزنه خیلی گارد میگیرم ولی با خانما خیلی راحتم خیلی وقتا اصلا توجه نمیکنم چی گفت