2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همگی بیماریم سه هفته حدودا ۸تومن پول کارکردم رفت برا دکتر و دارو ولی بی فایده خوب نمی‌شیم خیلی دگرگونم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

خوب نیستم سه ماه پیش تصادف کردیم کلی خرجمون شد بی پولیم دکتر سه ماه استراحت داد خسته شدم چند روز پیش رفتم گفت دو ماه دیگه هم بخواب🥲

صورتمم فلج بلز شده خیلی بده تازه فیزیوتراپی نوشتن باید برم 

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
یهو دندونای جلوم یکی پشت یکی خورد شدن افتادن الان روم نمیشه حتی حرف بزنم پولشم ندارم درست کنم

بی دلیل؟چند تاشون؟

می تونی بری مراکز دولتی هم ارزونتر هست هم خیلی جاها  اقساطی درست می کنن

عاطفی خوبه. خدارو شکر..مالی این ماه افتضاح بودیم.اول مهر بخاطر بیمه  حدود ۱۵ میلیون مجبور شدیم بدیم.کل ماه با۱۰ میلیون سرکردیم..خییلی سخت گذشت.خدارو شکر برنج ومرغ وروغن داشتیم .مهرتموم هم‌نمیشه....از نطر سلامتی هم خوب نبود..دوسه بار مریض شدم..شاید بستری بشم..بخاطر هزینش فعلا دست نگه داشتم

پارسا پسرمامان😍
بی دلیل؟چند تاشون؟می تونی بری مراکز دولتی هم ارزونتر هست هم خیلی جاها اقساطی درست می کنن

مینای دندونم ظعیف جنس دندونام افتضاح آره عزیزم الان میخام برم چندجا ببینم چی بهم میگن دعا کن برام❤️

ایلیا نفس مآنی عشق بایی