2777
2789

عزیزم خب خودت باشی کله صب پاشی میلت میکشه چیزی بخوری ک اون بچه بخوره؟ من واسه دخترم لقمه وخوراکی ک میزارم تاکید میکنم رفتی کلاس اول لقمتو بخور وقتی پیش دوستاش باشه بهش لذت میده و بهترمیخوره

من باهرترفندی شده میدم اما میدونم اول صبح کسی اشتهای صبحانه خوردن ندارع.تو مدرسه متنوع بزار،من برا دخترم پیش دبستانی،نصف موز نصف سیب یه شیر پاکتی پنج تا بادوم و دو تا دونه بیسکویت میزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من دیر بیدار بشم نمیخورهولی 6بیدار بشم 6و رب بیدارش میکنم.حدودا ی رب ب 7صبونه میدم بعد چیزایی ب ...

گناه داره بچه فقط لقمه ببره مدرسه زده میشه یه لقمه بزارمیوه خوردکن داخل ظرف  کیک وابمیوه یاکیک وشیر وچندتادونه مغزاگ داری بزار خدایی کلا لقمه بی انصافیه

با چند ساعت چیزی نخوردن اتفاقی نمیوفته نگران نباش

اولش چیزی نمیشه

کم کم معده ضعیف میشه

من اینجوری بودم میشد تا ظهر و گاهی تا شب چیزی نخورم

الان معدم ضعیف شده یه ذره معدم خالی بمونه اسید معده ترشح بشه پدرم در میاد،خیلی اذیت میشم،خیلی پشیمونم اینجوری کردم

من عاااشق زمستونم❤️
گناه داره بچه فقط لقمه ببره مدرسه زده میشه یه لقمه بزارمیوه خوردکن داخل ظرف کیک وابمیوه یاکیک وشیر ...

نهههه منظورم اینه یبار خوراکی نذاره و ببینه فقط لقمه اس البته لقمه مورد علاقش یاد میگیره بخوره 

اهان اره درست میگی ببقشید من بدمتوجه شدم🥰

قربانت 

ارهههه پسر من دوم امسال این تجربه پارسال بود 

براش 4تا خوراکی میذاشتم لقمه میوه 

دیدم ای بابا لب نمیزنه از یه لقمه شروع کردم دیگه بعدش خودش درخواست میکرد ک بیشتر بذار