2777
2789

اگر با کامنتی مخالف هستید لطفا با احترام ریپلای کنید چون همه قرار نیس هم نظر باشیم

ممنون ک احترام میزارید

💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

من میگم اصلا نباید چیزی گف ن از خوشی ن از ناراحتی

💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

کلا نباید گفت از مشکلات 

خوشی رو کاری ندارم اون اشکال نداره 

اما مشکلات،بحث 

هیچی نباید گفت و گفتنش اشتباهه چون تو فراموش میکنی اما خانوادت یادشون میمونه و این واکنششون هم طبیعی هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تو همه چیز از دخالت دیگران وحشت دارم

کلا نباید گفت از مشکلات خوشی رو کاری ندارم اون اشکال نداره اما مشکلات،بحث هیچی نباید گفت و گفتنش اشت ...

و اعتقاد دارم هر کس با توجه ب شرایط خودش مشاوره میده

نود و نه و نیم درصد مسائل را نباید به خانواده گفت

نود و نه و نیم درصد موافقم

اینو فهمیدم اگر بگی پول ندارم پشت سرت میگن گشنس اگر بگی پول دارم میگن خدا می‌دونه چقدرجیب شوهروخالی می‌کنه.اگرهمیشه دعوت کنی ویباردستت خالی بشه میگن محل نمیده اگر توقعی ازشون داشته باشی میشی پرتوقع وتنبل در عوض اگر کمک ندی میشی حسودوبخیل.اگربه جایی برسی به جای تحسین تیکه بارت میکنن جایی نرسی شنقل حسابت میکنن

اگر پدر و مادر عاقلی باشند به نظرم باید گفت چون اونا تجربه بیشتری دارند و می تونن کمک کنند البته به ...

ن اونا مسائل خودسونو دارن نباید حرص زندگی مارم بخورن

۹۹ درصد دوست ندارم بگم

ولی الان چون تو خونه پدر شوهرمادر شوهرمم میگم تا حدودی یعنی نگم هم میفهمن مثلا اینکه چی میخرم برا جهاز یا عصرا کجا میریم و ...میپرسن و نمیشه نگفت😔

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

والا برای یه کاری کمک خواستم . خواهر عنترش بهم گفت تو زن داداش منی برام مهم نیستی 

از برادرم کمک خواستم رابطه ش با همسرم بهم خورد در حالی که منو همسرم الان باهم خوبیم کلا بهتره هیچی به کسی نگیم . مگر اینکه پسری خانمشو بزنه . دست بزن داشتن و باید به خانواده گفت تا هار تر نشه 

من بقیه رو نمیدونم چطور هستن .

اما وقتی ازدواج کردم حریم زندگی رو تعیین کردم مادرم خواهرم روی سرم جا دارن اما لزومی نداره به اسم صمیمیت و ما نداریم دیگه با هم از جزئیات زندگیم با خبر بشن .

همیشه در هاله ای از ابهام هستم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .