2777
2789

هر چی من میدم انگار میخواد بگه پول ندادی از خونه ت برداشتی اوردی برا من.من سری پیش یه وسیله برای تولد زن داداشم خریدم میگفت نکنه چند بار استفاده کردی الان اوردی من گفتم نه بخدا خریدم تازه.یا من مایه شامی گوشت درس کردم بعد بهش یه بسته دادم بعد گفت نمیخوام انگار فکر کرد مایه ابگوشت براش کوبیدم بهش دادم.

برات اصلا مهم نباشه ولش کن بگو آره تو راست میگی و هرجور دوست داری فکر کن. من اصراری برای فهموندن ب تو نمی کنم.

هر وقت بهت گفت اینکارو کن و بهش بگو.

توام چندبار همین رفتار خودش رو باهاش بکن بزار بفهمه کارش بده دیگه تکرار نمیکنه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات اصلا مهم نباشه ولش کن بگو آره تو راست میگی و هرجور دوست داری فکر کن. من اصراری برای فهموندن ب ت ...

چشم .خواهر بزرگترمه همیشه میگم احترام ش داشته باشم همیشه عصبانی میشه

احترام گذاشتن به دیگران وقتی معنا پیدا می‌کنه که دیگران هم همون احترام رو برای شما قائل باشند در غیر این صورت یک جور برده‌داری و تحقیر محسوب میشه وقتی اینطوری برخورد می‌کنه می‌تونی خیلی با تندی و در کمال احترام جوابش رو بدی تا حد خودش رو بفهمه

بزرگتری به سن نیست.

بزرگتر باید عفت کلام داشته باشه و بزرگتری بلد باشه وگرنه بچه ۲ ساله جوابشو میده‌.

بزرگتر باید بزرگی بهش بیاد.

مورچه ب اون کوچیکی و بی آزاری رو وقتی اذیتش میکنیم برمیگرده دستتو گاز میگیره دیگه آدم که دیگه  جای خود داره.

شما با خنده جوابشو بده که دلخوری پیش نیاد

اون چطور برای خودش حریم گذاشته که کسی ناراحتش نکنه ک عصبانی بشه ولی شما به فکر شخصیت خودتون نیستید‌؟

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤