2777
2789
واقعیته واقعا .یه دختر ۴۰ ساله زوده واسه بی مادر شدن .خدا مامانمو حفظ کنه .۶۴ منم نزدیک ۳۷ .خیلی مون ...

ببخشید ولی شما از کجا میدونید تا ۴۰ سال دیگه زنده اید ؟ 

مگه میشه بر اساس اینها زندگی کرد ؟ مگه آدم میدونه دوسال زنده ست یا ۴۰ سال که مثلا اگر ۴۰ سالگی بچه بیاره بچش ۱۰ سال بیشتر مادر داره !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای منم دخترم یک سال و ده ماهش بود درد زایمان دومی منو گرفت گریه میکردم شوهرم و مامان و باباش میگفت ...

من داشتم میرفتم تو اتاق عمل ب شوهرم میگفتم بچها هر کاری کردن داد نزنی سرشونااااا

تنبیه نکنیااااااا

نزنیاااااا

حالا بیچاره شوهرم اصلا ازین کارا نمیکنه ولی من داشتم وصیت میکردم🤣

میگفتم پسرم اینو دوس نداره تو غذاش نذار

دخترم ال و بل😂

دم در اتاق عمل یه داستانی داشتیم🤣

من داشتم میرفتم تو اتاق عمل ب شوهرم میگفتم بچها هر کاری کردن داد نزنی سرشوناااااتنبیه نکنیااااااانزن ...

منم بهش میگفتم محسن من مطمنم میمیرم 

حالا جوابش چی بود 

نه بابا نمیمیری واسه اون یکی بچه هم میگفتی من میمیرم نمردی که...

شما چرا به خاطر سنتون

ن عزیزم

کی تضمین میده حتما سن باید بالا باشه طرف فوت کنه؟؟

من الان از شما کوچیک ترم آیا تضمینی هست ک تا نیم ساعت دیگ باشم؟؟؟؟ن

انشالله هستی و سایت بالاسر بچهاته 

موفقیت و عروسیشونو میبینی

خودتو ناراحت نکن بخاطر سنت ، خواهر شوهر من۳۸ سالگی زایمان کرد الان ۴۱ سالشه برای دومی دو سه سال دیگه میخواد اقدام کنه 

خدا بزرگه ، همه ک مثل هم تو سن کم بچه دار نمیشن ، یسریا شرایطش پیش نمیاد دیرتر مامان میشن یسریا زودتر

ولی افسردگی بارداری منم دارم اما بقول ی نفر به افکارم پر و بال نمیدم به خودم امید میدم که من میتونم

منم چون سنم کمه دومی رو باردارم افسرده شدم😅

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...