2777
2789

خدا شاهده راس میگن مردا از بچه هم بچه تر هستن 

۳۵ سالشه با دو متر قد 😑 بدنسازی هم کار میکنه ، دیشب برگشته میگه سرماخوردم گفتم فردا برات سوپ درست میکنم میارم ، میگه نه کارم از سوپ گذشته 😐 بعد یه کلیپ فرستاده میگه اگه صبح از خواب بیدار نشدم بدون تا آخر عمر دوست دارم اون دنیا پیدات میکنم و زندگی جریان داره و.....😐😂

یکی نیست بگه مرد ترکش نخوردی که یدونه سرماخوردی دیگه 

منم گفتم عب نداره حالش خوب نیست بذار نازشو بکشم هی قربون صدقش میرفتم آخرش برگشته میگه تو سوپ پای مرغ بریز دوس دارم 😐😐😐😂😂😂

وقتی فکر میکنم با اون جثه دیشب اونجوری عین بچه ها بود پاره میشم از خنده 🤣

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه

حالا بزار ازدواج کنید میوفته تو جا پتو میکشه رو سرش

من بهش میگم پاشو میگه بزار این اخر کاری راحت باشم😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ولی واقعا زنا خیلی قوی ان خیلی

دقیقا 

خدا شاهده تو دوره کرونا من اُمیکرون گرفته بودم خمیده راه میرفتم از شدت درد قفسه سینه ولی هیچوقت باعث نشد از زندگی عقب بیفتم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
شوهر منم همینهحالا بزار ازدواج کنید میوفته تو جا پتو میکشه رو سرشمن بهش میگم پاشو میگه بزار این اخر ...

جرررر 🤣 🤣 🤣 🤣 

یاد اون خانم افتادم که اینجا تاپیک زده بود با شوهرش دعوای شدید کرده بود شوهره رفته بود بیرون باد اومده بود به زنه پیام داده بود حلالم کن باد داره منو میبره 😂😂😂

اونوقت ما همراه با سرماخوردی و درد پریود باید بریم سرکار ب این ملیجکا لبخند بزنیم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

حالا این خوبه سرماخورده اوایل ازدواج همسرم آمد خونه گفت سرماخورده حال ندارم دراز کشید باردار هم بودم آب پرتقال گرفتم شلغم و سوپ فردا صبح ازش پرسیدم بهتری میخوای بری دکتر گفت من که چیزیم نیس فهمیدم لوس شده بوده

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه