2777
2789
تو می‌تونی و اراده‌ش رو هم داری...فقط نمی‌خوای و شروع نمی‌کنی.م تا الان ۱۸ کیلو وزن کم کردم. باید ۹ ...

بخدا میخوام بارها شروع کردم حتی پول دادم رژیم متخصص تغذیه خریدم ولی بعد دو سه روز خسته میشم گشنه میشم اما باز به خودم قول دادم از امروز شروع کنم میدونی من بچه یک سال نیمه دارم خواب با کیفیت ندارم همشم تو خونه هستم نمیتونم درست رعایت کنم وگرنه قبل بچه دار سدنم هر موقع اراده میکردم لاغر شم خوب پیش میرفتم میخوام روزی چهل دقیقه پیاده روی ام برم از امروز حتی با بچم هر طور که شدههههه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من همینا رو میخورم دو تام زایمان داشتم وزنم از ۴۹بالا تر نمیره

خب تو ژنتیکی لاغری مثل دوستم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط منم به غذا و خوراکی اشتیاق ندارم و درحد بخور نمیر که اسید معده ام بالا نیاد میخورم ؟

غذا خپردن برای من بزرگترین لذت دنیا محسوب میشه نمیفهمم تو چی میگی🙁😂

تو می‌تونی و اراده‌ش رو هم داری...فقط نمی‌خوای و شروع نمی‌کنی.م تا الان ۱۸ کیلو وزن کم کردم. باید ۹ ...

میشه بگی چه رژیمی گرفتی فست هم بودی؟؟

من توی پارک بانوان دوچرخه‌سواری کردمخیلی زود وزن کم میشه

دوچرخه نمیتونم ولی پیاده روی و استارتش زدم از امروز دیگه هر روز میذم من همیشه میرفتم پیاده روی ولی دو سال وون حامله شدم بعدم بچه دنیا اومد نرفتم با رژیم تاثیر خیلی خوبی رو اندامم داشت 

من سه بار لاغر کردم دوباره بدتر چاق شدم

الان که از صد کیلو گذشتم تصمیم گرفتم دیگه رژیم نگیرم

غذام و خیلی کم کردم

کیک و شیرینی نمیخورم

نوشابه و ...

برنج روزی چند قاشق فقط

نون روزی یک کف دست

اما وزنم خیلی کم داره کم میشه 

مقاوم شده 

خوبیش فینه که میخوام تا وقتی زنده‌ام همین باشه رویه‌ام