2777
2789

همدیگرو تار و مار کردن به معنی واقعی کلمه آبروی همو بردن 

تو آشنا و فامیل و محل و دوستان و همه جا تا تونستن از هم بد گفتن وهمو تخریب کردن 

الان اسمشون میاد دیگه همه میدونن آقا چجور بوده و خانم چچوری 

بچه ها من شدم بچه طلاق و باید حرف و کنایه چرت و پرت فامیل از گوشه کنار بشنوم همش گردن آدم باید کج باشه نسبت به حرفا نگاه ها 

پدرم که آدم مسئولیت پذیری نیست 

کاش کسی بود ازم حمایت میکرد

اونم واسه ازدواجم که اگه قبلش ۴ تا آدم خواهان بودن 

الان باوجود طلاق والدینم عقب نشینی هم میکنن

همه کاسه کوزه ها سر من شکسته شد

من قربانی زندگی و اشتباهات این دونفر شدم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بعضی وقت ها والدین چاره ای ندارن جز طلاق 

گاهی طلاق بهتر این نیست که دعواهاشون رو تحمل کنی و روح و روان خدشه دار بشه؟! 

جامعه خودت رو اینقدر کوچیک و محدود نکن به اقوام و فامیل قرار نیس همه مثل آنها فکر کنند 

مطمئن باش یه جایی با یه نفر خوب قطعا آشنا میشی و زندگیت درخشان 

فقط حواست باشه به انتخابت که زندگی یه نفر دیگه هم نابود نشه 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقت ها والدین چاره ای ندارن جز طلاق گاهی طلاق بهتر این نیست که دعواهاشون رو تحمل کنی و روح و رو ...

همه همیشه میگن مطمئن باش زندگی خوب و فلان بهمان 

عزیزم نباید با امید واهی یکیو امیدواد کرد 

واقعبت چیز دیگه س

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
همه همیشه میگن مطمئن باش زندگی خوب و فلان بهمان عزیزم نباید با امید واهی یکیو امیدواد کرد واقعبت چیز ...

یعنی حاضر بودی مامان بابات باهم باسن اما دعوا داشته باشن؟ و کسی هم خبر نداشته باشه که اینها باهم بدن؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
یعنی حاضر بودی مامان بابات باهم باسن اما دعوا داشته باشن؟ و کسی هم خبر نداشته باشه که اینها باهم بدن ...

میگما عزیزم مشکل من طلاقشون نیست 

به درک به جهنم که جداشدن اصلا کاش زودتر اینکارو میکردن که روان هممونو اینجوربه فنا ندن

مشکلم اینه چرا اینجوری با ابروریزی جداشدن چرا افتادیم سرزبونا

عزیزم یه مدت که بگذره همه چی عادی میشه دیگه سرزبونم نیستید تحمل کن. این همه بچه طلاق شما تنها نیستی که هیچ کدومم که با خوبی و خوشی جدا نشدن طلاق همیشه با بحث و دلخوری بوده دیگه

زمان همه چی رو حل میکنه آدم توب زندگیتم پیدا میشه