2777
2789

امروز رفتیم پیاده روی یا یکی از همسایمون   که یکم روش حرف درست کر دن مردم    با دوست ش و خواهرای همسایمون  با هاشون رفتم بیرون خواهر مجردم هم بود 

همه مردم خیابون  مارو دیدن منظورم همسایه ما رو دیدن باهم  بیرون رفتیم

من متاهلم بعد چون خواهرم با ما بود مجرده و خانوادم نمیدونسته قراره بریم پیاده روی 

مادرمو که دیدم  اول خیابون   ایستادیم پسر همسایه دید  ما رو

نکنه الان بره حرف حدیث درست کنه یا کلا اون خانمهای همسایهامون نکنه حرفی درست کنن چون ما رو دیدن تو خیابون پیاده میرفتن من زیاد رو کارهام حساسم ولی نمیدونم چرا امشب خریت کردم 

اخه   اونا باهم میگفتن و حرف میزدن دوست هماسیمون هم  خیلی  اسکل با صدای بلند حرف میزد  کاش نمیرفتم حتا نتونستم بخوابم

خاک بر سرم چطور باشون رفتم  نمیتونم بخوابم از تفکیر 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا

بخدا نخوابیدم نمیتونم چکار کنم خاک برسرم خس میکنم ابروم رفت

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

وا مگه چه کاره‌ان؟

کدوم؟

اگه کسی متوجه شد به منم بگه

فکرکنم رفته پیاده روی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب شما وقتی انقد حساسی و از طرفی میدونی حرف درآوردن براش چرا رفتی ؟؟

بعدش هم پسر همسایه مگه چیکاره اس قراره دامادتون شه ؟؟؟؟؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خب شما وقتی انقد حساسی و از طرفی میدونی حرف درآوردن براش چرا رفتی ؟؟بعدش هم پسر همسایه مگه چیکاره اس ...

خاک برسرم نمیدونستم  دوست همایمون اینقد   هول بازی در میاره اینقد سر و صدا کنه قبلا باهم میرفتیم همسایه دوتایی بدون هیچ صدایی

خاک برسرم نمیدونستم دوست همایمون اینقد هول بازی در میاره اینقد سر و صدا کنه قبلا باهم میرفتیم همس ...

دور از جون عزیزم 

حالا یه دفعه اس دیگه نرید با اون خانوم فراموش میشه 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

نه بابا نگران نباش و برات مهم نباشه 

ولی منم راستش از آدمهای سبک سر و سروصداکن خوشم نمیاد 

دیگه ایندفعه خودت و‌خواهرت دوتایی برید 

با اون همسایه و دوست جلفش نرید 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘