2777
2789
عنوان

نینیار

191 بازدید | 24 پست

@niniyar‍ 

شما ب چه حقی تاپیکمو قفل میکنی؟

ب جا این کارا ب اون کاربر رسیدگی میکردی

من داشتم با کاربرا حرف میزدم چرا این وسط تاپیک قفل شد؟ جالبه ب کاربرا رسیدگی نمیکنی و هم قفل میکنی

لطفا باز کن

@liura‍ از ترست کامنتتم پاکیدیاما شات دارم از همه

@niniyar‍ 

عزیزم این کاربرو میبینم ب همه میگه چیزی مصرف میکنی؟ خب گلم تقصیر من چیه ک تاپیکو قفل میکنید؟ ب جا قفل کردن چرا رسیدگی نمیکنید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نی نی بار عزیزم خودش میخونه می‌فهمه چی ب چیه انقد درگیر نباش عزیزم یکم خودتو آروم کن فک نمیکنم انقد موضوع مهمی باشه که انقد براش تلاش کنی 😁

لطفاً دست از سرم بردار شما حضرت فاطمه اصن ولم کن💖

نی نی بار عزیزم خودش میخونه می‌فهمه چی ب چیه انقد درگیر نباش عزیزم یکم خودتو آروم کن فک نمیکنم انقد ...

باید همه بشناسنت ک فازت چیه

ک نری باز ب همه چرند بگی

@niniyar‍ عزیزم این کاربرو میبینم ب همه میگه چیزی مصرف میکنی؟ خب گلم تقصیر من چیه ک تاپیکو قفل میکنی ...

داخل تاپیکتون جرو بحث هست.درواقع باید میترکوندم تاپیک رو 

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

@niniyar‍ عزیزم این کاربرو میبینم ب همه میگه چیزی مصرف میکنی؟ خب گلم تقصیر من چیه ک تاپیکو قفل میکنی ...

اسکرین شات بفرستین که چک کنم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

داخل تاپیکتون جرو بحث هست.درواقع باید میترکوندم تاپیک رو

مگه تقصیر منه؟ این کاربر اومد شروع کرد

مگه من بحثو شروع کردم؟

حقیقتا باید ب اون کاربر رسیدگی میکردید نه اینکه تاپیکو قفل. من نیازش دارم لطف کنید باز کنید لطفا

شما اسکرین بفرست چون ما به کامنتهایی که پاک میکنن هم دسترسی دارم

فکرکردی کسی مچتو نمیگیره؟

عزیزم مشکلت چیه شما ؟ واقن در همه مسائل زندگیت انقد پیگیری و خودتو اذیت میکنی؟ 

من الان حوصله ام سر رفته خابم نمیبره ک دارم جوابتو میدم فک نکن حوصله بحث دارم 

بعدشم خودت یکم بشین فک کن بچه ک نیستی یک حرف زدم چن بار با زبون بی زبونی گفتم منظور نداشتم ولی شما ول کن نیستی آخه اینجا کی میخاد مچ منو بگیره یا اگ مچمو بگیرن اصن چیکارم میکنن اعدامم میکنن ی سایت عمومیه میایم حرفمونو می‌زنیم و تمام انقد بحثو کش نده سعی کن اعصابتو آروم کنی و از آدمایی ک باعث میشن این مدل آدمی باشی و انقد حساس باشی  واقن دوری کنی 

عزیزم مشکلت چیه شما ؟ واقن در همه مسائل زندگیت انقد پیگیری و خودتو اذیت میکنی؟ من الان حوصله ام سر ر ...

فکرکردی چون مجازیه هرچی میخوای بگی؟

مگه میشناسمت مگه باهات شوخی دارم ک بخوای شوخی کنی؟