نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 3811 عنوان یعنی میشه این حال بد من یک روزی خوب بشه طلاق 146 بازدید | 15 پست دارم طلاق میگیرم ار بدترین مرد دنیا و خودخواه ترین هرچی بدی از خیانت تا خسیسی خودشفیتگی هرچی بگین داشت ولی من چرا وابستشم چرا یاد بغلش میوفتم دوکلام حرف احساسی میزد گاهی اوقات چرا اونا یاد میاد اخه 😭😭 نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋 1404/07/27 | 04:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati200412 عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 283 مغز همین جوره فقط یاد خوبی هاش میفته دنبال ظلم هایی که کرده نیست
roz2025 عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 219 چون باهات بازی روانی کرده ، یجوری وابستت کرده، تو ۶ماه اگه ازش خبری نداشتی باشی فراموش میکتی، اگه خیلی اذیت میشی با یه مشاور میتونی خیلی خوب فراموشش کنی
roz2025 عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 219 وتو جدایی هم متاسفانه خاطرات بد یاد ادم نمیاد فقط خاطره خوب و عاشقانه میاد تو دهن
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 3811 چون باهات بازی روانی کرده ، یجوری وابستت کرده، تو ۶ماه اگه ازش خبری نداشتی باشی فراموش میکتی، اگه خی ... عزیزم ۶ ساله ما باهمیم 🤦♀️۴ سال دوست بودیم ۲ ساله عقدیم همشم برا همین حس وابستگی سمی بوده دگ الان جدی دارم جدا میشم و خسته شدم نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 3811 مغز همین جوره فقط یاد خوبی هاش میفته دنبال ظلم هایی که کرده نیست دقیقا حالا انقدر این ادم ظالم بود که از ظلم هاش به اینجا رسیدیم و انقدر سمیه نمیدونم چرا همون یکذره خاطر خوب یادم میاد واقعا مغز گول زدنست 😂 نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 3811 وتو جدایی هم متاسفانه خاطرات بد یاد ادم نمیاد فقط خاطره خوب و عاشقانه میاد تو دهن دقیقا ما بخاطر بدی هاش خیانتش رفیق بازی و خراب کاریهاش ب اینجا رسیدم باز مغز من دنبال خوبیهاش که خیلی کم یا اصلا نبوده مگرده نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 3811 تا چهل روز بعد طلاق همین هستی ، کم کم مغزخودش و بازسازی می کنه دقیقا الان همنجوریم و همش منتظرم بتونم ب زندگی عادی برگردم 🥲 نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
ashck عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 422 چون باهات بازی روانی کرده ، یجوری وابستت کرده، تو ۶ماه اگه ازش خبری نداشتی باشی فراموش میکتی، اگه خی ... من ده ماه ندیدمش و طلاق گرفتم اما حس کم کم زیاد تر شد که کمرنگ تر نشد
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 3811 وای چقدر منی😭😥 😭توهم داری طلاق میگیری خیلی ادمای سمی اعتیاد اور ترن نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
ashck عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 422 😭توهم داری طلاق میگیری خیلی ادمای سمی اعتیاد اور ترن من طلاق گرفتم
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 3811 من طلاق گرفتم چند وقته دلیل جداییت چی بود 🥲 نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋