2777
2789
عنوان

بچه ها تا حالا سوشی خوردید خوشمزش یا بدمزه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست
میگن چند مدل داره خام داره پخته هم داره شما خام خوردی یعنی انقدر بد مزه بود

سوشی کلا خامه 

رسپی سوشی با یک نوع ماهی خام 

پخته بشه ک میشه ماهی رژیمی دیگه 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

بد ک نمیشه فوقش از مزه خوشتون نمیاد پولتون حیف میشه به نظرم امتحان کن فقط مدل خام ک ندارن خیلی مدلا ...

اره من تهرانم شما کجایی جای خوب سراغ داری بهم معرفی کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میگن مدل های دیگه هم داره نمی‌دونم اگه خام باشه که هرگز نمیخورم

نه سوشی در اصل خامه 

حالا شاید چون خام استقبال نمیکنن واسه فروش ماهی رو بپزن بگن این سوشیه

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

یعنی پختش خوشمزس؟ خیلی دوستدارم تستش کنم

با ماهی پخته مزه پلو ماهی میده. برنج و ماهیه دیگه. من بدم نمیاد ولی خب چیز خاصی هم نیست. اینجور غذاها از طریق فیلم و سوشال مدیا ترند میشن. توی امریکا (که بیشترین تاثیر رسانه ای رو داره) سوشی محبوب هست و مردم میخورن چون خودشون غذای درست و حسابی ندارن. ما ایرانیا که سبزی پلو ماهی با سیرترشی و ماهی شکم پر و قلیه ماهی و اینجور چیزا داریم یه غذایی مثل سوشی با ترشی زنجفیل برامون خیلی معمولیه. ینی چیز خاصی نداره که بگیم وای تا حالا همچین طعمی رو نچشیده بودم. حالا یه بار امتحان کن متوجه منظورم میشی.

من نخوردم تا حالا ولی اصلش با ماهی خامه و من از گوشت خام متنفرم 

و تو منوی رستوران ها هم نگاه می‌کنم خیلی‌ هم الکی گرونه حالا انگار چیه مثلاً ، حیف نیست کته زعفرونی با سالمون خودم ، خیلی‌ هم خوشمزه و دوست داشتنیه 😙

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

آمار مرگ و میر با سوشی زیاده. خیلی مراقب باش کجا میخوری. توی تهران هست رستوران مخصوصش‌. در کل هر چیز خامی ارزش خوردن نداره و بسیار خطرناکه. طعمشم از نظر من توهین به شان آدمیزاده‌.

🤍

اره من تهرانم شما کجایی جای خوب سراغ داری بهم معرفی کنی

سلام عزیزم

من یک سوشی خور قهارم بسیار هم دوست دارم با اینکه نفرت دارم از ماهی. سوشی نهایتش با سالمون دودی باشه، اونکه خام هست اسمش ساشیمی یا نیگیری هست. خیلی هم خوشمزه هست. ماهی خامش نه خون داره نه بو داره نه مزه بد داره نه استخون داره. اصلا انگار نه انگار ماهی تونا هست. خوردنش هم اصول و آداب داره.

بالای پالادیوم، رستوران‌ها هستن، سمت کنابفروشی. یه سوشی فروشی خوب هست. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

سوشی خوشمزست ولی اگه از بو و طعم ماهی خوشت نمی یاد احتمالا دوست نخواهی داشت.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان