2777
2789
عنوان

این چه نکبتیه که توشم

405 بازدید | 7 پست

تا حالا شده از یه نفر بدتون بیاد .

ولی از اینکه فکر کنید اونم بدش میاد ازتون خیلی غضه بخورید . 

چرا باید وقتی ازش متنفرم بخوام اون دوسم داشته باشه....

امشب تو آشپزخونه داشتم میوه میخوردم اومد نمیدونم چیکار کنه . 

پاشدم برم بشقابم برداشتم گفت بشین همینجا بخور   

منم گوش ندادم داشتم میرفتم کارد افتاد برداشت اومد گذاشت تو بشقاب یه نگاه خیلیی معناداری کرد بهم . انگار که دوسم داره هنوز  دستشو گذاشت پشتم که برم همونجا که نشسته بودم...بعد خودش رفت 

اون نگاهش انگار هیچ نفرت و .... نبود .  

همش میگم یعنی چی تو دلشه؟

لعنت بهش

جواهر خیلی پاپیچش نشو فک کنه خبریه 

اوایل میخواستی اعتصاب کنی اما سریع درجا می‌زدی میگفتی دوسش دارم

الان اصلا کوتاه نیا لطفا‌ 

مراقب خودتم باش 

خیلی بهت فکر میکنم دعا میکنم حالت خوب شه‌ عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل زندگی تو میدونم حتی اون تاپیک هایی که حذفشون کردی همشون رو خوندم

به نظرم حالا که براش غضب کردی ادامه بده ولی نه اینکه روی اعصابش راه بری

کوتاه نیا حالا تا اینجا اومدی 

بر خلاف همه ی کاربرای اینجا من میگم جدا نشو 

چون اینده ی بدتری در انتظارته

همین شوهر رو آدمش کن

جواهرجان خواهر قشنگم من از دوران مجردیت دنبالت میکنم و همیشه میام به کاربریت سر میزنم خیلی به فکرتم عزیزم .جواهر جان من بلد نیستم عین بقیه مشاوره بدم  ولی روی تجربه ای که دارم تو زندگی مشترک میگم عزیزم بخدا هیچ آدمی بی نقص نیست هیچ زندگی بی نقص نیست  همیشه یه چیزی میلنگه که آدم بخواد عذاب بکشه من همسن خودتم ۳تا بچه دارم اگر بخوام اخلاقای بد شوهرم رو بهت بگم میری شوهرت رو میزاری رو سرت حلوا حلوا میکنی میگی برو فقط طلاق بگیر ولی من با این که بعضی از کاراش باعث عذابمه میام خوبیای که داره رو بهشون توجه میکنم که بتونم زندگی کنم .چون میدونم هرچی شوهرم بد باشه بهتر از این هست که زیر منت خانواده یا کسی باشم قلبم بچسب ب زندگیت باور کن شوهرت دوست داره انقدر رو کاراش زوم نکن فکر کن دورازجون یه مریضی بد داره داری ازش مواظبت میکنی مریضی که حتما نباید سرطان و...باشه باهاش راه بیا حیفه زندگیتواز دستش بدی به روزایی فکر کن که برا یه لحظه بغل کرنش دلت پر میکشید والا بعد طلاق سختتره زندگی باورکن ازمن مهربونم

جواهر جون شوهرت ازت متنفر نیست ، شایدم باشه ولی مسئله اینه که عشقش بیماره ، نگاهش و طرز فکرش بیماره 

به خاطر همین کنارش آینده ای نداری عزیز من 

از رو چیزی که اسمشو گذاشته عشق کتکت میزنه ، از رو عشق محدود می‌کنه ، از رو عشق اعصاب و روانتو داغون کرده 

حتی از رو عشق به خودش اجازه میده که ازت متنفر باشه