واقعا شانس رابطه خوب به پیشنهاد های زیاد یا چهره ی خوب و حتی جذلبیت اخلاقی نیست
من همشو دارم ولی همه مردای بلاتکلیف دنیا به پستم خوردن....
هوف
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.
ما اقدس خانوم نداریم تو فامیل که واسه پسرش بیاد خاستگاری عزیزم
کل فامیل وصلتاشون دیگه با غریبه و یا پارتنرشونه
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.
این 5 تا مرد دامن پوشی که درخواست دادین، واقعا کثیفید. والسلام
هر رابطه ای که به کات ختم میشه مقداری از احساس و اعتماد آدمو نابود میکنه . ولی اونی که اصلا رابطه نداشته چیزی داره که بقیه ندارن . قدرت تشخیص آدمایی مثل خودش . یعنی اگر صد تا پسر که صد قلو باشن به صف کنی که فقط یکی شون رل نزده با یه نگاه میفهمی اون کدومه . ولی اگر رل زده باشی دیکه نمیتونی اون یه نفرو تشخیص بدی . اینجوری میشه که اگر احساس و اعتمادت کم نشده باشه پسری که احساس و اعتپادش کم نشده رو تشحیص میدی .
چندسالتونه اینقدر ارتباط با جنس مخالف مهم دونستین و تمام فکر وذهن تون شده فقط ارتباط با پسر!! یعنی واقعا تو زندگی هیج مشکلی دیگه نداری همه چیز عالی هست فقط این موضوع مشکل شده براتون
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده
بعضیاتون ادمو از کل زندگی و ابعادش نا امید و خسته میکنید اینقدر عجیبید و سمی!
خب دیگ میدونین ارتباط دوست پسر جز نا امیدی چیزی نداره چون جایگاهی بنام دوست پسر ارزش نداره چرا پس با این وجود میدونین سمی هستن فکر و خیال ساعت چهارصبح برای ارتباط داشتن با سمی ها تموم ذهن تون خسته کنه باشین
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده
چندسالتونه اینقدر ارتباط با جنس مخالف مهم دونستین و تمام فکر وذهن تون شده فقط ارتباط با پسر!! یعنی و ...
یا نمیفهمید یا خودتونو میزنید به نفهمی
از لحاظ فیزیولوژیک، عاطفی، روانی و هرجور درنظر بگیری ارتباط با جنس مخالف از یک سن به بعد مهمترین دغدغه هرکسی باید باشه و اگر نباشه اون شخص اصلا نرمال نیست.
انکار کردنش طبیعی نیست... میخوای بگی خیلی مرد خود دار و خفنی هستی؟ خنده دار بود