2777
2789
الهی ک به هرچی میخای برسی اگر خیر استت

الهی آمین

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از ازدواج بدم نمیادولی مادر نزاییده پسر با معیارای من🤠 پس داداشتو اذیت نکن

عه پس مبارکه درخواست بده دوستی 

تا آشنا اتون کنم ببینم زرنگ هستی که داداش امو بزنی مخ یه پزشک بزنی 😜😉

عه پس مبارکه درخواست بده دوستی تا آشنا اتون کنم ببینم زرنگ هستی که داداش امو بزنی مخ یه پزشک بزنی 😜 ...

یعنی از داداشت اینقدر مطمعنی که معیارای منو داشته باشه؟🥸

اوه اوه، شما خواستگاریدا، شما باید درخواست دوستی بدینا نه من😌

متوجه شدی منم پزشکم؟

عه پس مبارکه درخواست بده دوستی تا آشنا اتون کنم ببینم زرنگ هستی که داداش امو بزنی مخ یه پزشک بزنی 😜 ...

بادا بادا مبارک بادا..‌‌‌‌‌....🎉

انشالله یه روزی قسمت منم بشه برا داداشم یه کیس خوب پیدا کنم

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

یعنی از داداشت اینقدر مطمعنی که معیارای منو داشته باشه؟🥸اوه اوه، شما خواستگاریدا، شما باید درخواست ...

درخواست دادم عروس زرنگ 😂😕نه عزیزم متوجه نشدم 

من خواهر شوهر هستم هاااا

بادا بادا مبارک بادا..‌‌‌‌‌....🎉انشالله یه روزی قسمت منم بشه برا داداشم یه کیس خوب پیدا کنم

واقعا میگن ازدواج قسمته ها باورم‌ نمشید

کی فکرشو میکرد من امشب ساعت ۳ نصفه شب تو نی نی سایت عروس بشما

درخواست دادم عروس زرنگ 😂😕نه عزیزم متوجه نشدم من خواهر شوهر هستم هاااا

کوردا رسمای سرسختی دارن واسه دختراشون

همینجوری الکی نیست که من بیام درخواست بدم😂😂

پس چی دارم میگم که تخصص دارم میرم تهران بگو داداشتم بیاد اونجا 🙁

جدیدا همه میرن سراغ دخترای زیر بیست😑ولی ماهایی که موندیم پخته بشیم بعد ازدواج کنیم 👀🫠

جدیدا اینجور شده هرکی یه رل پیدا میکنه دو سه سال باهم بزرگ میشن همو گردن میگیرن 

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

کوردا رسمای سرسختی دارن واسه دختراشونهمینجوری الکی نیست که من بیام درخواست بدم😂😂پس چی دارم میگم که ...

انشاالله بهترین ها نصیب ات بشه گلم ارزوی بهترین هارو دارم واست گلم انشاالله خوشبخت شی

مرسی عزیزم همچنین شما و برادر محترم و اسی و شرکت کنندگان در این تاپیک😄💕💞

انشاالله خواهش عزیزم 

به دوستان بگیم شوخی کردیم جدی نگیرن 😂♥️دوستان شوخی کردیم جدی نگیرین ها