2777
2789
سنم بالاعا دیگه یکی گف چقد زیاده سنت

کسی که صلاحیت و لیاقت داشتنت رو نداشته پس صلاحیت و لیاقت اظهار نظر در مورد زندگی تو رو هم نداره

عجب جمله ای گفتم🤔😳 باید با طلا نوشت

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کسی دوسته؟ یا کسیو زیر نظر داری ؟ چطور میگی فارع التحصیل شه حتما زن میگیره؟خونه و ماشین داره؟

نه والا با کسی دوست نیست منم کسیو زیر نظر ندارم براش 

آره خونه و ماشین داره بابام خونه واسش درست کرده ماشین ام خریده 

چه قشنگ گفتی ایول ولی پسره هم حق گف گف چه زیاد چون حودش ۲۴بود

بگو برو گمشو با همسنای خودت بچه سوسول

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

خوانوادت گیر نمیدن؟

گیر میدادن دیگه دیدن من نمیخوام گفتن ولش کن الانم متاسفانه مادرم فوت شده اون خیلی دلش میخواست من ازدواج کنم که متاسفانه به این آرزوش نرسید💔

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
وقتی رفته باکسی من تاکی بمونم یکسال موندم تافراموشش کنم اصلا نشد دیگ مجیورم ازدواج کنم ک سنم بالاعه ...

چرا نیاد اخه واقعا ۲۷ سال سنی نیست ک نگران باشی

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

رشته دختره براتون مهمه؟

نه عزیزم اصلا نظر خود داداشم این هست میگه مهم انسانیت هست و کارش درست باشه وگرنه اینکه از چه خانواده ای باشه و اینکه بخواهد اینطوری باشه اصلا داداشم خیلی دلش پاک و صاف هست که خدا اینطوری هواشو داره