2777
2789
عنوان

عروسی برادرمه منو دعوت نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 60 پست

بگو بچه کوچیکه سختمه بریم ولی نمیتونی بگی شوهرت فهمید میخوای بری دیگه😕 بعضی خانواده ها علاوه بر اینکه به درد ادم نمیخورن باعث اعصاب خوردین تو هم مادرت هر مشکلی براش پیش اومد پاتو نذار خونش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی الان یه بارم مامانت بچتو ندیده؟

فقط عکس  و فیلم دیده ازش 

میگم دلت برا دخترم تنگ ننیشه نمبخای ببینیش میگه من خسته ام حوصله هیشکیو ندارم

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
فقط عکس و فیلم دیده ازش میگم دلت برا دخترم تنگ ننیشه نمبخای ببینیش میگه من خسته ام حوصله هیشکیو ندا ...

خود داداشت زنگ نزد دعوتت کنه؟

اسی تنها نیستی 

من سرطان گرفتم الان حدود40 روزه عمل کردم هنوز خانوادم نیامدن دیدنم 

جمعه عروسی برادرزاده ان بود دعوتم نکردن و به همه گفتن مریضه نمیتونه بیاد .

لا مصب تو بخاطر روحیه من دعوت میکردی 😠

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
فقط عکس و فیلم دیده ازش میگم دلت برا دخترم تنگ ننیشه نمبخای ببینیش میگه من خسته ام حوصله هیشکیو ندا ...

فقط با شما اینجوریه یا با بقیه بچه هاشم همینه؟

شما اصن نیاز نیست اجازه بگیری خونه پدرته هر وقت دلت خواست برو ب نظرم پدرتم همینجوریه؟

خود داداشت زنگ نزد دعوتت کنه؟

رفتن جهاز بچینن 

به مادنگفتن اتفاقی زنگ زدم به بابام بابام گفت 

به شوهرم گفتم زنگ زد به داداشم تبریک بگه 

داداشم گفت خواستین بیاین جا دارین برا موندن خونه ما عست 

فهمیدم مادرم پرش کرده که یوقت خواهرتو دعوت نکنی 

منم روم نمیشه برم خونه تازه عروس بمونم که چی بشه 

زنداداشم با خودش نمیگه چقد پروعه اومده خونه منه عروس

اصلا مادرم برا زایمانم التماس کزدم بیا نیومد گفت استخاره گرفتم بد اومده نمیام

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
رفتن جهاز بچینن به مادنگفتن اتفاقی زنگ زدم به بابام بابام گفت به شوهرم گفتم زنگ زد به داداشم تبریک ب ...

زنگ بزن به بابات گله کن بگو زنت چرا اینجوریه مگه من دختر تو نیستم بخوام یه شب بیام خونت بمونم من اصلا با اون زنت کاری ندارم میخوام بیام تو و داداش رو ببینم