2777
2789
عنوان

بچه دار شدن درسته ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 32 پست
من بچم ۵ سال و نیم قبل دنیا اومد خدارو هزاربار شاکرم بخاطر وجودشولی اگرررر علم و عقل الانم رو میداشت ...

خدا حفظش کنه انشاالله ولی ممنون میشم بیشتر توضییح بدی بخاطر چه چیزایی اینجوری میگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه انشاالله ولی ممنون میشم بیشتر توضییح بدی بخاطر چه چیزایی اینجوری میگی

بخاطر وضع افتضاح مملکت

عزیزم اینده ی خود ماهامعلوم نیس چ برسه ب بچه هامون

چرا باید اونارو وارد این وضعیت خراب بکنیم

وضع داغون اقتصادی

احتمال جنگ و درگیری

کلی بیماری ک بعضیاشون از قصد برای کنترل جمعیت پخش میشه بین مردم و هزار تامشکل دیگ...

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

چرا

هم به خاطر مشکل ژنتیکی من خیلی میترسم از بچه مریض داشتن چون یکی از اعضای خانوادمو سر یه بیماری از دست دادم خودمم انگار روحم باهاش مرده و کلا خودم حالم تو زندگی خوب نیس که بخوام یکی دیگه رو هم بیارم آدم وقتی میره یه جایی میبینه داره خوش میگذره یه نفر دیگه رو هم دعوت میکنه نه وقتی به زور صبح رو به شب میرسونه که فقط گذشته باشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

ببین من همیشه یه جمله میگم که کسی که نداره نیاره 

اگر واقعاً کسی بچه دوست داشته باشه پس کاری نمیکنه که اون بچه رنج بکشه و کلی حسرت داشته باشه تو زندگی 

من ۲۰ سالمه متأهل هم نیستم ولی مطمئنم این حرفم هیچوقت عوض نمیشه 

من وقتی بچه کوچیک می‌بینم گریم میگیره از شدت احساس 

ولی ترجیح میدم هیچوقت بچه نیارم تا اینکه بچه بیارم و خون به جیگرش کنم 

این کاربری دومم هست 

به نظرم اول با همسرتون به تفاهم برسید بعد تصمیم بگیرید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چه تفاهمی؟

راجب اینکه آیا ایشون هم بچه دوست داره؟

آیا شرایط روحی دو طرف واسه وقت گذاشتن برا بچه مناسبه؟ و...

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
حرفت به بیست ساله ها نمیخورد معلومه خودت سختی کشیدی

من انقدر رو این عقیدم پافشاری دارم و انقدر سرش بحث کردم که داغون شدم ، چون درک نمی‌کنم چرا این مسئله رو درک نمیکنن 

هیچوقت از بودنم خوشحال نبودم 

هیچوقت تو زندگیم احساس شادی نداشتم و با وجود اینکه مامانم رو دوست دارم اگر بگن تنها چیزی که میتونه خوشحالش کنه اینه که ازش تشکر کنی که تو رو به دنیا آورده محاله این کار رو کنم 

این کاربری دومم هست