2777
2789
عنوان

آدم منطقی تاحالا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 222 پست
دقیفاااااا.....این رفتارشون باعث میشه ادم از همه چی،بترسه ....حتی ب زندگی مشترک فکر نکنه ‌....اینکه ...

خب آره دقیقا اما میتونی؟؟ خودت آسیب دیدی از این موضوع اول باید بتونی خودتو جمع کنی ضربه کاریه اما بهبود پیدا می‌کنه بعدش انسان واقعی اینجا نمایان میشه زمانیکه اشتباهات گذشته رو تکرار نکنه من خودم اعتقادم بر اینه اصلا بچه تعطیل چرا چون هم جامعه رو میشناسم هم خانواده ها رو اینجا نمیشه یه کشور دیگه اینا منم درست تربیت کنم جامعه آزارش میده بله همه جوامع ایراداتی دارند نه به این شدت که داخلش خوبی متهم میشه تا بدی به همین راحتی برای اون انسان ارزش قایلم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آره دقیقا اما میتونی؟؟ خودت آسیب دیدی از این موضوع اول باید بتونی خودتو جمع کنی ضربه کاریه اما به ...

دقیقاااا....

منم همینو میگم وقتی نمیتونم آینده خودم رو تضمین کنم واقعا نمیشه ب ادم بی گناه رو وارد این زندگی و بازی کثیف کرد .....

این ضربه ها باعث میشه ادم سنگ بشه هیچی ازش نمونه ....و در این صورت اینکه بتونی ی ادم دیه محبت کنی سخت میشه ...

دنیا بر اساس بی عدالتی بنا شده ....واقعا درست میگین اونی ک بد راحت زندگی میکنه اونی ک ضربه میزنه ب زندگیگ ادامه میده اما اونی خوب بوده و سکوت کرده دیه سخت براش....میشه ی ادمی ک گاها خودش بدش میاد از خودش

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ممنون به خوبیت چرا بتعریف آخ منم روز خیلی بدی داشتم

شکر خدا خوب باشین همیشه ....

چیز مهمی نیست ....یکم نتونستم درس بخونم و یکمی از دیشب جر و بحث کردم با داداشم اعصابم ب هم ریخته بود 

شما اگه مایلین بگین...

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

واستا خواهر سبزی بیارم سیر تا پیاز و برام بتعریف😂

😂😂🤣🤣من سبزی پاک کردن بلدی نیستم داداچ ت عمرم تا حالا پاک نکردم و متنفرم از این کار 

دقیقاااا....منم همینو میگم وقتی نمیتونم آینده خودم رو تضمین کنم واقعا نمیشه ب ادم بی گناه رو وارد ای ...

دقیقا همینه بزار ۴نفر درست زندگی کنند تا ۴۰۰نفر بدبخت / نسل باید کنترل بشه چیزی که تو جوامع دنیا مدنظره چرا کنترل چون انسانها و براش ارزش قایلند نه مثل اینجا نادان میگه هر که نان دهد دندان دهد خب نادان اون عقل بهت داده فقط جملشو خوندی؟؟ هزار تا چیز دیگه گفته کدومشو انجام‌دادی؟ اینکه انسان اشرف مخلوقاته تو که همون اشرف مخلوقات و ذلیل می‌کنی خواهرش می‌کنی اعتماد به نفسشواز میگیری بعد میگی مگههه ما چییییکارذذ کردیم به نظرم بعضی  پدر مادرا انتقام‌دارند میگیرند وقتی هر بلایی سرش آمده تکرار میکنه یعنی همین / یعنی فاقد عقل تو باید اصلاح کنی ابدیت کنی فکر کنی 

آره

آدمی ک کاملا منطقیه و احساس ندارع پست تریننه

نمومش اکسم

سر یه اشتباه کوچیک راحت ولم کرد و ذره ای احساس عذاب وجدان نگرفت

خیلی عوضین دوری کن

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

شکر خدا خوب باشین همیشه ....چیز مهمی نیست ....یکم نتونستم درس بخونم و یکمی از دیشب جر و بحث کردم با ...

ممنون همچنین زدی یا خوردی ؟؟😂عب ندارع لاو میخونی نگران درس نباش چون می‌دونم جببران‌میکنی و میخونی از جملات فهمیدم بهت میگم منم

دقیقا همینه بزار ۴نفر درست زندگی کنند تا ۴۰۰نفر بدبخت / نسل باید کنترل بشه چیزی که تو جوامع دنیا مدن ...

دقیقاااااا همینه......

چرا باید اینطوری بشه....حق زندگی از این همه ادم سلب یشه ....اون ادم چطور میخواد زندگی کنه.....

بعد میگن تنها حامی خانواده .....خانواده جز ساختن عذاب های متعدد برات کاری نمیکنه ...

😂😂🤣🤣من سبزی پاک کردن بلدی نیستم داداچ ت عمرم تا حالا پاک نکردم و متنفرم از این کار

بیا بشین اون گشنیزو بده به من 😂یه چایی هم برات بریزم تخمه هم براهه تو بتعریف من پاک‌ میکنم شب شوهری گفته قرمه سبزی آماده کن انگار من نوکرشم😂کوفت بخوره شوهری والا خواهر هی بشور و بصاب دریغ از یک تشکر 🥲😂

دقیقاااااا همینه......چرا باید اینطوری بشه....حق زندگی از این همه ادم سلب یشه ....اون ادم چطور میخوا ...

مگه مهمه چطور زندگی کنن؟؟اینا همش حرفه نسل به نسل تکرار شده دقت کن مادربزرگ ها هم همینه گفتن مادر مادربزرگا همینو گفتن فقط شعار تعریفشچن‌ار حامی پرکردن سکنه 🤣🤣

ممنون همچنین زدی یا خوردی ؟؟😂عب ندارع لاو میخونی نگران درس نباش چون می‌دونم جببران‌میکنی و میخونی ا ...

😂ن جر و بحث لفظی دیه از کتک داری گدشته کار ما ....

من خودم خدا هدفش از افرینش ی سری ها چی بوده ..‌‌

🥲🥲مرسی لطف داری 

بیا بشین اون گشنیزو بده به من 😂یه چایی هم برات بریزم تخمه هم براهه تو بتعریف من پاک‌ میکنم شب شوهری ...

😂😂سبزی ها رو نمیشناسم 

😂😂ن سیسی زحمت نکش من چایی خور نیستم تخمه هم نمیخورم اومدم بحرفیم با ام 

😂آخ شوهری گاو چقدر بی چشم و رویه 

اتفاقا چون من فردا یکم دیر بیدار میشم امشب قورمه سبزی آماده کردم برا فردا ناهار😂

😂ن جر و بحث لفظی دیه از کتک داری گدشته کار ما ....من خودم خدا هدفش از افرینش ی سری ها چی بوده ..‌‌� ...

برای دست گرمی و یاد آوری دوران کودکی یه دو تا بالش پرت میکردی 😂اافرینش چی مثلا؟ خواهش میگم حقیقته گفتم