2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم بزار

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

فقط کرم مرطوب کننده مهمونی عروسی خونه بیرون فقط مرطوب کننده والبته رژلب که همیشه میزنم کل روتین و آر ...

عروسی بری و مرطوب کننده بزنی مگه داریم مگه میشه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

عروسی بری و مرطوب کننده بزنی مگه داریم مگه میشه

آره کلا از اصلا علاقه ای به آرایش ندارم بدون آرایش نه اینکه بخوام تعریف کنم ولی چهرمو خیلی دوست دارم برعکس اعتماد به نفسم با آرایش پایین میاد  ولی درعوض عاشق رژلبم تو هرشرایطی رژلب میزنم من ده ساله ازدواج کردم یک بارهم موهامو رنگ نکردم چون رنگ موهامو دوست دارم همه فکر میکنن رنگ کردم من حتی یه مداد چشم یا کرم پودر  وازاین چیزا هییچی ندارم