2777
2789
عنوان

کسایی ک اریتروفوبیا دارن بیان

99 بازدید | 12 پست

ما ها خیلی موقعیت هامونو بخاطر این مشکل از دست دادیم هممون دنبال راه چاره بودیم پیدا نکردیم هممونم علائم و مشکلات یکسان داریم من میخوام خودمون ب خودمون کمک کنیم شاید کنار هم حالمون بهتر باشه چون همو درک میکنیم شاید حرفایی داشته باشیم ک حتی ب نزدیک ترین افراد خانوادمون نتونیم بگیم اما اینجا دور هم بتونیم ب یکی مث خودمون بگیم میخوام هممون کنار هم باشیم شاید بتونیم بر خودمون درمون پیدا کنیم خداوند برای هر بیماری درمانی قرار داده ک شاید ما کنار هم بتونیم پیداش کنیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ک گفتی یعنی چ

ترس سرخ شدن صورت

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

ادامه....

خیلی وقته به سرم زده ی گروه ایجاد کنم مخصوص خودمون مارو کنار هم جم کنه برای حال بهتر 

هرکی این مشکل و داره موافقه ی لایک بزاره 

تا گروهو تو تلگرام ایجاد کنم و هممون بریم اونجا حرف دلمونو ک خیلی وقته تو سینمون مونده بزنیم بی قضاوت و نگاه بد

اگ موافقین لایک بزارین 👍

چه جوری اصلا

یه اختلال روانیه یعنی اینکه شما بی دلیل حتی بدون اینکه خجالت بکشید قرمز بشید فک کنممم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

عزیزم این مشکل ب تنهایی ی ترس ساده نیس ریشه تو خیلی مشکلات دگ داره ک درنهایت ب ترس تبدیل شده

نه خب اصلا مگه چقدر پیش میاد صورتت سرخ بشه 

یا باید در حد انفجار عصبی باشی یا گرمت باشه

از چیِ این موضوع ناراحتید؟ یکم نیاز به توضیح داره

نه خب اصلا مگه چقدر پیش میاد صورتت سرخ بشه یا باید در حد انفجار عصبی باشی یا گرمت باشهاز چیِ این موض ...

متاستفانه ن عصبی ن گرما

ریشه تو ذهن و وجودت داره ک باعث میشه هرلحظه با هر اتفاق کوچیک و هر تغییری سرخ بشی 

حتی پیش پدر مادرت من ک فک میکنم ب کودکی و تربیت و در نهایت عزت نفس مربوطه هر چی ک هست از ته قلبم خوشحالم ک شما اصن نمیدونی چی هست چون این مشکل از نظر شما ساده کل زندگی مارو تغییر داده

چون 

عزیزم این مشکل ب تنهایی ی ترس ساده نیس ریشه تو خیلی مشکلات دگ داره ک درنهایت ب ترس تبدیل شده

عزیزم من این مشکل رو ندارم،اما مطمئن باش که این قضیه هيچی از جذابیتت کم نمیکنه و حتی اگه تو مهمترین رویداد زندگیتم پیش بیاد،اعتمادبه‌نفس و توانایی های دیگه ای که داری میتونه باعث بشه خیلی عادی جلوه کنه.اصلا سرخ شدن چه از خجالت و دستپاچگی وچه از عصبانیت یه واکنش طبیعیه که همه داریم.

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤