2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلیسیرین خیلی ضعیفه بیزاکودیل برای یبوست مثلا چهار۵روزه میسوزونه اما میاره پایین بالاخره

شرمنده بیزاکودیل فقط دلپیچه میده یا اسهال میکنه؟

چون دلپیچه دارم

معده درد نمیدن؟

نمیدونم من گلیسیرین استفاده کردم،ولی بعید میدونم مشکلی ایجاد کنه اطرافیان استفاده کردن

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
ن من ازون بدترشو هم استفاده کردم یبوست ۱۷ روزه داشتم میمردم

من هرکاری میکنم نمیشه

دیگه چی استفاده کردین ؟ دکتر رفتید؟ من میترسم خطرناک باشه خدایی نکرده انسداد باشه

من هرکاری میکنم نمیشهدیگه چی استفاده کردین ؟ دکتر رفتید؟ من میترسم خطرناک باشه خدایی نکرده انسداد با ...

خب مشکلتون چیه 

من یکسری دارو استفاده کردم سر جریان ای وی اف 

۱۷ روز نتونستم کاری کنم 

سی لاکس خوردم جواب داد 

من هرکاری میکنم نمیشهدیگه چی استفاده کردین ؟ دکتر رفتید؟ من میترسم خطرناک باشه خدایی نکرده انسداد با ...

آب ولرم اول صبح رو امتحان کن،من اونو میخورم سریع دلپیچه و... میشم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤