2777
2789

من قبلا از بارداریم خیلی خوش هیکل بودم به خودم میرسیدم الان نیستم واصصصصلا برام مهم نیست چون عاشق بچه امم و از اینکه دارم وقتمو صرف یچه ام میکنم لذت میبرم اما الان که به خودم اومدم دیدم بعضی وقتها که زود از کوره در رفتم دلیلش حرفهای دیگرانه وووووااای چقدر چاق شدی چرااااا به خودت نمیرسیییی خوب وقت ندارم برسم نمیتونم بچه امو جایی بزارم چه اصراریه واقعا چرا تو زندگی دیگران دخالت میکنن

نمیدونم شاید هنوز خودمون تو شرایطش قرار نگرفتیم!! 

من احساس میکنم اگه مادر بشم اولین اولویتم باشگاه رفتن و به خودم رسیدنه

ازینورم دلم میخاد مادر مسیولیت پذیری باشم

شاید نتونم هردو رو!! 

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

اینکه یه نفر این چیزا رو به روت میاره از نظر منم بیشعوریه ولی خب خیلیم نمیشه بد برداشت کرد شاید به این خاطر میگن که بری روی اندامت کار کنی اعتماد به نفس ات بره بالا یا نیلا شوهرت خدایی نکرده نره حرکتی بزنه 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من قبلا هم برای مجالس ارایشگاه نمیرفتم خودم موهامو ودرست میکردم میکاپ میکردم ولی الان که بچه دارم همههههه وااااای نمیخوای برای جشن برای ارایشگاااااه واااایی نه نمیخوام برم نمیتونم بچه امو جایی بزارم واقعن نمیبیننن بچه. دارم 

ناراحت نشی

منم خودم مادرم و سختی هاشو میدونم

ولی بعضی خانوما تا بچه دار میشن دیگه واقعا خودشونو فراموش میکنن اصلا به خودشون نمیرسن

بعد غر میزنن بچه بین من و شوهرم فاصله انداخت

خیلی چیزا بخاطر تنبلیه

چاق شدی رژیم بگیر

با بچه برو پیاده روی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

دقیقا من ۴ ماهه زایمان کردم شوهرم و خانوادم همش میگن چاقی، شکمت  چاقه رژیم بگیر.

منم دو هفته ای هست رژیمم، یعنی بجز ۳ وعده‌ اصلی ک اونا رو هم کم کردم چیزی نمی‌خورم ب اون صورت، همش ضعف دارم، و با اینکه در کنار شیر خودم، شیرخشک هم ب بچم میدم ولی بازم خیلی اذیتم، همشم بخاطر حرف اطرافیانه😔

ناراحت نشیمنم خودم مادرم و سختی هاشو میدونمولی بعضی خانوما تا بچه دار میشن دیگه واقعا خودشونو فراموش ...

من مدتهاست افسردگی بارداری دارم و واقعا دست تنهام مثله بقیه ادمها که کمک دارن راحت هم نظر میدن نیستم 

دقیقا من ۴ ماهه زایمان کردم شوهرم و خانوادم همش میگن چاقی، شکمت چاقه رژیم بگیر.منم دو هفته ای هست ر ...

عزیزم رژیم گرفتن کار درستی رسیدگی و لاغرب هم درسته ولی واقعا مادری که باید از بچه کوچیک مراقبت کنه چرا باید رژیم بگیر ضعف کنه حالش بد بشه

مثلا من قبلا هم برای مجالس ارایشگاه نمیرفتم خودم موهامو ودرست میکردم میکاپ میکردم ولی الان که بچه دا ...

وا خب این جور مواقع بده باباش برو به خودت برس 

عزیزم توام آدمی و نیاز به تفریح داری. یکم ترگل ورگل کن خودتو

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
وا خب این جور مواقع بده باباش برو به خودت برس عزیزم توام آدمی و نیاز به تفریح داری. یکم ترگل ورگل کن ...

من واقعا برام مهم نیست الان فقط میخوام به بچه ام رسیدگی کنم تا به خودم هرچیزی وقتی داره

من مدتهاست افسردگی بارداری دارم و واقعا دست تنهام مثله بقیه ادمها که کمک دارن راحت هم نظر میدن نیستم

منم کمکی نداشتم تا سه سالگی بچم(بعد فرستادم مهد)

شاغلم هستم

ولی برنامه ریزی میکردم به همه چیز برسم 

دیگه بچه دار شدن دلیل نمیشه خودتو داغون و پیر کنی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من واقعا برام مهم نیست الان فقط میخوام به بچه ام رسیدگی کنم تا به خودم هرچیزی وقتی داره

10سال دیگه به خودت میایی میبینی که ساعات و روزای طلایی و جوونیت رفته

مگه برا خودت ارزش قائل میشی و به خودت میرسی از مامان بودنت کم میکنی؟؟ تک بعدی نگاه نکن 

من میرم باشگاه خیلیارو دیدم با بچه میان باشگاه توام با بچت میتونی بری باشگاه به خودت برسی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه چیزی هم هست ، بچه با بچه خیلی فرق داره

یه بچه هست آروم و ساکته پیش همه وایمیسته، غذاشو خوب میخوره

یه بچه هم هست از دیوار راست بالا. میره یه لحظه حواست نباشه یه بلایی سر خودش میاره

منظورم اینه حتی اگه بچه هم دارید باز بقیه رو قضاوت نکنید ممکنه بچه شما آروم باشه بچه یکی دگ اینجوری نباشه