2777
2789

اتفاقا ایران یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان خرما تو جهانه 

حیف که چسبیدیم به نفت فقط و غافل شدیم از بقیه نعمتایی که خدا بهمون داده 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

این رشته به درد بابام میخوره،عاشق خرماست همیشه تو خوتشون سه نوع خرما هست 

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین روز برام روشنه که موفق میشه، جوری که همه انگشت به دهان می مونید!

این رشته های نوظهور خیلی فرصت ان

یه زمانی مرمت آثار باستانی و طراحی فرش نوظهور بود، خواهر من آورده بود، ولی اون قدر همه مسخره ش کردن نرفت. بعدها هزار بار پشیمون شد.

پرورش خرما دیگه چه رشته ایه؟ تا به حال نشنیدم!معمولا این رشته ها زیرشاخه ی کشاورزی و گرایش باغبانی ان نه اینکه از اول یه رشته باشه

بعد هم خنده نداره! 

یکی از پولدارترین افراد ایرانی ساکن خارج از کشور پروفسور هستن و رشتشون چمن هست. فرمولنویسی چمن های ورزشگاهها رو انجام میده.

خوبه که یکم اطلاعاتمون بالا باشه و به سلایق و زندگی دیگران احترام بزاریم.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
وای خدا چطوری گزارش بزنم حذفش کنم😭😭😭

دیگههه باید دعا کنی به رشته تاپ تبدیل بشه که تو شناسایی نشی😂

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
وای آره 😂 خیلی مخصوص باباهاست

👍🏻😁

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

بنظرم خیلی میتونه رشته ی آینده داری باشهمخصوصا تو کشورای عربیدنیا جوری میچرخه که یه روزی کسایی که بق ...

دقیقا، از اون رشته هاست که متخصص توش کم هست و یهو با درآمد زیاد براشون شغل خوب پیدا میشه. 

این به منم ثابت شده. بارها دیدم کسی که همه مسخره میکردن شده مایه حسادت همون آدما