2777
2789

آدمای توی خیابون رو که میبینم همه چیشون مثل منه ولی از بعد کنکور که وارد اینستا و تیک تاک شدم همش چهره آدمایی رو میبینم که چشای خوشگل و بزرگ دارن صورت خوشگل دارن هی سعی میکنم مثل اونا بشم نمیدونم چه عملی زیبایی بکنم مثلا الان واسه استخونی شدن صورت باید چه بکنم ؟ 

چشای خودم ریز نیستا معمولیه ولی مثل اونا نیست 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بابا اینستا و مجازی رو ک اصنننن باور نکن بخدا اگه با چش خودم نمیدیدم باگر نمیکردم یکی همچین پروفایلایی از خودش میذاره با تفکت و عمل و میکاپ بیا ببسن بعد همینو من دیدم تازه کلیم میکاپ داشت ینی چاققققققققققق موندم چقدررر ادیت میکنه مگه قیتفشم انگار این زن عمو های چاق ک جز خوردن و غیبت کار دیگه بلد نیستن😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اینستا و مجازی رو ک اصنننن باور نکن بخدا اگه با چش خودم نمیدیدم باگر نمیکردم یکی همچین پروفایلا ...

اره ولی اثراتش یه جوریه میدونی فیل.تره بازم باور میکنی ای کاش نصب نمیکردم

اره میفهمم بازم.میگی نکنه واقعا تغییر کرده باشه طرف اما مطمعن باش ببینی همونه مگه عمل و فیلر زده باش ...

من عمل و فیلر و اینجور چیزا رو دیدم روی صورت طرف ولی از نزدیک که تا به حال خوشگل اونشکلی ندیدم همشون عین عروسکن 

من عمل و فیلر و اینجور چیزا رو دیدم روی صورت طرف ولی از نزدیک که تا به حال خوشگل اونشکلی ندیدم همشون ...

ن بابا حیف عروسک 

ببین تعداد خیلیییی کمی دیدم ک عمل رو صورتشون نشسته باشه یکی واقعا خوله اما نقص داره با عمل نقصش بر طرف میشه اومی میشه خوشگللل

اما یه عده هم خول نیستن اما زیاده روی میکمن کلا شبی هم.میشن والا الان من مسرم بیرون از بس همه شبیه همن اگه اشنا داخلشون باش من اشتباه میگیرم

ن بابا حیف عروسک ببین تعداد خیلیییی کمی دیدم ک عمل رو صورتشون نشسته باشه یکی واقعا خوله اما نقص داره ...

همون عمل زیبایی اگر در حد کمش باشه فقط رفع عیب و ایراد باشه خوبه ولی اینایی که ۱۰۰۰ سیسی ژل لب و گونه و مژه و .... واقعا خزه به نظرم