2777
2789

عقدیم بچه ها، تا حالا ازش پول نگرفتم شاید چون خودم شاغلم بهم پول نداره اما خرید با اون میرم. میخوام برای اپلین بار ازش درخواست پول کنم. اگر بهونه و سوال و حواب اورد که مکه حقوق خودت رو چکار میکنی و اینا به نظرتون خوبه اینجوری جوابشو بدم؟ 

عزیزم اگر مشکل مالی داری الان عیبی نداره از بابام میگیرم. 

نامزدم خیلی غرور داره تو این قضیه خیلی هم با خانواده ام رودروایسی داره. اینجوری بگم خوبه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول مطمئن شو داره بعد درخواست کن

مطمئنم در اون حد رو تو حساب پس اندازش داره. ولی خب اکر بهونه بیاره من خودمو میرنم به اون راه که اهان انکار واقعا صفر صفری که بهونه میاری 

چرا؟ اینجوری انگار هم درکش کردم هم دارم بهش میرسونم فقط وقتی میتونی این بهونه رو بیاری که واقعا مشکل ...

بخاطر اینکه شما مگه چند بار میخواینوبگین از بابام میگیرم؟اگه بهانه آورد باید خیلی واضح و آشکار حلش کنید این مسئله رو...اگه پرسیدن با پولات چیکار میکنی باید بگین عزیزم تو هم در این مورد وظیفه داری...

بخاطر اینکه شما مگه چند بار میخواینوبگین از بابام میگیرم؟اگه بهانه آورد باید خیلی واضح و آشکار حلش ک ...

ادم که نباید به شوهرش همون بار اول بگه عزیزم تو وظیفه داری! 

اونم وقتی تو عقدم 

بار ا‌ل اینو میگم بار دوم اگه بهونه بیاره خب جدی تر میگم‌. 

چرا نباید بگه؟البته این مسئله تو خواستگاری باید مطرح می‌شد...

تو خواستکاری در موردش حرف زدیم ولی اینکه مستقیما به طرفت بگی وظیفته وجهه قشنگی نداره 

فکر کن شوهرت ازت تقاضای رابطه بکنی تو بهانه بیاری بگه وظیفته!

تو خواستکاری در موردش حرف زدیم ولی اینکه مستقیما به طرفت بگی وظیفته وجهه قشنگی نداره فکر کن شوهرت از ...

بهانه آوردن اگه این باشه که نه من علاقه ندارم باهات رابطه داشته باشم بله اگه همسرم بگه حق داره ولی گاهی ادم خستست بیماره حوصله نداره...طرف مقابل باید درک کنه...باید کنار بیاد...در مورد پول دادن هم همین منوال اگه همسر ادم وضعش هنوز خوب نیست و پولی نداره نه نباید به روش بیاره حتی گفتن اینکه به بابام میگم تا به غرورش بر بخوره خیلی کار بدی ولی شما داری میگی اینکه کلا دوس نداشته باشه به شما پول بده چون شما خودت سرکار میری این یعنی ادم باید واضح صحبتش رو بگه...من خودم تو خواستگاری در رابطه با ماهیانه و پول تو جیبی صحبت کرده بودم ولی به شخصه هیچ وقت تو عقد پول درخواست نکردم چون نه تو رسممون بود و نه اینکه دوس داشتم فکر کنه خانوادم برام هزینه نمیکنن ولی بعد عروسی و جشن دیگه شرایط عوض شد

تو خواستکاری در موردش حرف زدیم ولی اینکه مستقیما به طرفت بگی وظیفته وجهه قشنگی نداره فکر کن شوهرت از ...

و اینکه عزیزم من کلی گفتم منظورم این نیست که شما دقیقا همون جمله رو بکار ببری...ولی اینکه قضیه رو ارجاع بدی به پدرت تا به غرورش بر بخوره کار خوبی نیست❤️