2777
2789

چهار ماه پیش کل طلاهامو فروختم الان خیلی ناراحتم هم طلا رفته بالا هم تو ملک ضرر کردم 

الان دلم یه تیکه طلا میخواد ولی بیشتر از دوازده ملیون ندارم چیکار کنم برا ۱۲ میلون طلا هس به نظرتون طلا میاد یکم پایین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش حداقل بشه ۸ ملیون خیلی غصه مبخورم

الان حدود ۱۱ تومنه طلا حتی ۱۰ تومن رو مگر توخاب ببینه شما ب فکر ۸ تومنی عزیزم؟؟...ببین تو گوگل بزن اتاق گفتگوی طلا و سکه امامی برو نظرات تحلیل گران رو بخون متوجه میشی. تا اسفند طلا ب گرمی ۱۵ میلیون میرسه

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

الان حدود ۱۱ تومنه طلا حتی ۱۰ تومن رو مگر توخاب ببینه شما ب فکر ۸ تومنی عزیزم؟؟...ببین تو گوگل بزن ا ...

ای خدااااا من ۷ ملیون بود فروختم ۷۰ گرم الان کلی ضرر کردیم تو ملک اعصابم خوره همش

ای خدااااا من ۷ ملیون بود فروختم ۷۰ گرم الان کلی ضرر کردیم تو ملک اعصابم خوره همش

بازارملک الان دوسالی هست راکد مونده ولی اصلن نگران نباش همیشه اولویت پیشرفت توی ملک و بعدطلابوده...تا چن صباح دیگه ملک به یکباره رشد شارپی میکنه و تمام این رکود این مدتش رو چن برابر جبران میکنه

از هرکارشناسی بپرسی تایید میکنه که فروش طلا برای خرید خونه درسته ولی فروش خونه و ملک برای خرید طلا درست نیس

پس اگر فروختی لابدبجاش ملک گرفتی ک توی درازمدت حتمن سود میکنی

هیچکس خبرنداشت طلا قراره اینقد رشد بکنه من خداشاهده چن سال قبل گرمی ۹۰۰ هزار بود کلییی طلا داشتم فروختم ک اگر الان میداشتمشون میلیاردربودم هعییی

بازارملک الان دوسالی هست راکد مونده ولی اصلن نگران نباش همیشه اولویت پیشرفت توی ملک و بعدطلابوده...ت ...

همه اطرافیانم سرزنشم میکنن منم ناراحتم میگن طلا هات دوبرابر شده زمین ضرر هم میکنه به جای سود شما چیکار کری پول طلارو الان هم ناراحتی منم که از خونه زندگی افتادم افسرده شدم 

همه اطرافیانم سرزنشم میکنن منم ناراحتم میگن طلا هات دوبرابر شده زمین ضرر هم میکنه به جای سود شما چیک ...

من واسه خونه فروختم پشیمون نیستم ولی اگر میدونستم طلا اینقد میره بالا دیرتر اقدام ب فروش میکردم...شما هم نگران نباش ملک ارزش خودش رو همیشه حفظ میکنه

الانم کمترین پولی دستت میاد برو طلا بخر حتی شده طلای شکسته ...بهترازینه پولت رو ب ریال نگه داری