2777
2789

من در حال خرید سیسمونیم نمیخام اضافه خرید کنم 

ولی میخام همه چیزم داشته باشه در حد نیاز

چه لباسی برای سایز یک بخرم فعلا مارک دانالو 19تیکه خریدم صفر تا سه ماه

دیگه چی بخرم؟؟ ایا بچه تو این ماه ها لباس بیرونی نیاز داره؟ اگه اره مثلا چیا نیاز داره؟؟؟ سرهم یا دون مجلسی یا شلوار لی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا لباس این مدلی نخر. 

بزار بچه به دنیا بیاد. بعد با خود بچه برو.  

یه لباسی الان می خری بعد می بینی اصلا به رنگ پوست و فرم چهره و جثه بچه نمی خوره 

انقدر لباس بچه زود به زود کوچیک می شه.  من یه لباس فقط یه بار پوشوندم بعد دیگه فصلش گذشت 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اصلا لباس این مدلی نخر. بزار بچه به دنیا بیاد. بعد با خود بچه برو. یه لباسی الان می خری بعد می بینی ...

خدا خیرت بده با بچه کوچیک، چطور بره تو بازار بگرده

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
عزیزم سیسمونیه مجبوریم فعلا

من مادرم پول سیسمونی بهم داد  فقط چیزهای ضروری خریدم.  بقیه اش هر وقت نیاز می شد با بچه می رفتم می خریدم 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خدا خیرت بده با بچه کوچیک، چطور بره تو بازار بگرده

حالا با بچه 5 روزه که قرار نیست بره بازار 

منظور من با کسانی هست که تا دو سالگی بچه رو لباس سیسمونی می خرند 

حالا با بچه 5 روزه که قرار نیست بره بازار منظور من با کسانی هست که تا دو سالگی بچه رو لباس سیسمونی م ...

تا دو سالگی نمیخام اونارو تکو توک میخرم بیشتر تا شش ماهگیش برام مهمه که چی بخرم

فعلا جواب قطعی از کسی نگرفتم که بخام دقیق خرید انجام بدم نمیدونم برای سایزای یک و دو و سه چند دست لباس بخرم و چع نوع لباسی

سه ماهمه گلم

گلم اول دانالو خریدی که خیلی گرونه چون زود کوچیک میشن نیاز به این همه خرج اضافه نیست ،بعد به نظرم سایز صفر نخر سایز ۱ و ۲بخر ،،بعد بزار ۳۲هفته برو سونو وزن اگه دیدی بچت درشته سایز ۱و ۲بخر اگه ریزه سایز صفر بخر ....