2777
2789
عنوان

خانما بیاید ی نظر بدید چطور بابامو راضی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=398838961]تعلل نکن قربونت برم . حتما حتما برو . انشالله برا قبولی دانشگاه همین دایی مهربونت تلافی می‌کنه 😘😍 ...[/QUOTE

مرسی چقد مهربوووووونییییی 

داییم همیشه همه جوره پشتم بوده خدایی 

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

مامان بزرگت خیلی فهمیده ست . بخدا اگه مامان من بود نه پیری خودشو قبول داشت نه بد سلیقگیشو . طفلی عروس اولمون اونقدر براش خریدهای مسخره کرده که تا خونشون فقط گریه میکرد . اصلا نمیشد خودش انتخاب کنه همش مامانم دخالت میکرد و دستوری به داداشم میگفت اینو بگیر اونو بگیر 

جالبه یه خرید طلا داشتن گفت دیگه این عروس رو نمی بریم . خودش و بابام و داداشم رفتن خرید کردن و اومدن 

حالا یه روزه یجور درست رو بخون انشالله کم نیاری 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
تعلل نکن قربونت برم . حتما حتما برو . انشالله برا قبولی دانشگاه همین دایی مهربونت تلافی می‌کنه 😘😍� ...

پس قبلی نوشتم برات ریپ نخورد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

توکل به خدا عزیزم.. ان شاالله موفق میشی..از خرید برگشتی جبران کن تا شب بخون

چشممممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا یه روزه یجور درست رو بخون انشالله کم نیاری

مرسی مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی از داییت بخواه برنامه هاش رو یجوری بچینه نزذیک امتحانت نباشه معمولا ازمونها دوهفته ای هستند مثلا خریدهاش رو بگذاره هفته اول که تو روزهای باقیمونده وقت داشته باشی جبران کنی

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
مامان بزرگت خیلی فهمیده ست . بخدا اگه مامان من بود نه پیری خودشو قبول داشت نه بد سلیقگیشو . طفلی عرو ...

لطف داری عزیزم

وااای چ بدددددد

منو عروس هم سنیم رفیقمیم باهم تازه گفتم اون یکی زن داییمو بفرست گفت شما هم سنید حرف همو بهتر میفهمید رفیقته باتو راحته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40